Halo Infinite – Egyre gázabb tűzoltás a csapat részéről

A Halo Infinite narratív direktora azt mondja, hogy megérti a rajongók csalódottságát, s ígéri, hogy meghallják a közösség szavát.

 

Tiszteletben tartjuk a sorozat örökségét. – ígéri Dan Chosich rendező.

 

A Microsoft és a 343 Industries damage control módba kapcsoltak a kínos múltheti Halo Infinite játékmenet-bemutató után, amely igen vegyes fogadtatásra talált a közösségtől. Ezúttal Dan Chosich narratív direktor beszélt játékukról, próbálva visszaszerezni a rajongók bizalmát, azt állítva, hogy tudja hogyan éreznek most, s olyan játékot dobnak össze nekik, amely méltó a nagy múltú sorozat örökségéhez.

„Fel akarok nőni az örökséghez, amit a Bungie hagyott nekünk.”


„Fogtátok a hypeot a Halo Infinite körül, ezt a hatalmas izgatottságot, aztán meg viccet csináltatok az egészből a bűnrossz textúrákkal és még rosszabb fényeffektekkel! Ez lenne az új motor?? 5 év ment el erre?” – egy követőjük kérdezte a stúdiót a Twitteren, amire Chosich a következőképpen felelt: „Voltam már a ti cipőtökben. Tudom milyen tele lenni elvárásokkal, aztán pedig csalódni. Azt akarom, hogy tudjátok, hogy hallunk titeket, számít a szavatok. Nem süket fülekre talál. Fel akarok nőni az örökséghez, amit a Bungie hagyott nekünk. Személy szerint, nagyon komolyan veszem, hogy ezt tiszteletben tartsuk.”

 

A múlt heti Xbox Games Showcase zászlóshajója a Halo Infinite volt, a közel 10 perces demó sokakat azonban aggodalomra késztetett a játék látványával kapcsolatban. Grafikai szakértők is részt vettek a vitában, hogy elmagyarázzák, miért is néz ki így a játék.

 

Természetesen Chosich nem az első, aki megkísérli elcsendesíteni a vihart. Aaron Greenberg az Xbox marketinges főnöke nyomatékosította, hogy fejlesztés alatt lévő játékot láttunk, míg Chris Lee, a 343 feje hasonlókat mondott. „Az biztos, hogy még javában zajlik a fejlesztés, van még csiszolnivaló a játékon bőven, a stúdió javában dolgozik azon, hogy a maximumot kihozza az élményből a később esedékes megjelenésre.”

 

A Halo Infinite nem kapott még megjelenési dátumot, de elvileg még év vége előtt megjelenik Xbox One-re, Xbox Series X-re és PC-re.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu