Kerek eladásokat ünnepel a Sekiro: Shadows Die Twice

A FromSoftware 2019 márciusában megjelent játéka ezért frissülni is fog.

Az Activision Blizzard és a FromSoftware is bejelentette, hogy október 29-én egy ingyenes frissítéssel bővül „a japán Souls”. Így a korábban legyőzött bossokkal ismét küzdhetünk, megváltoztathatjuk a karakterünk kinézetét, és a mi harcainkat elküldhetjük más játékosoknak. Miért? Mert a Sekiro: Shadows Die Twice 5 millió eladást hozott össze.

A The Sculptor’s Idoloknál a gyógyítás mellett saját magunkról is gondolkodhatunk (Reflections of Strength). A bossfightoknak ismét nekiállhatunk, de ha elbukjuk (ezt kínálja a Gauntlets of Strength), újra kell kezdenünk az elejéről az egészet. (Nem véletlenül Gauntlet – meg kell mutatnunk, hogy belevalók vagyunk. Boss rush – tessék mindenkit egymás után legyőzni!) Ugyanitt három kosztüm közül választhatunk a frissítésnél (a Tengu és az Old Ashina Shinobi jut be), de kettőt csak a Gauntletek teljesítésével nyithatunk meg, a harmadikat pedig egy végigjátszás után tehetjük magunkra. Csak esztétikai hatásuk van: kifejezik a Sekiróban elért eredményeinket. Több erőt, hatalmat nem adnak.

A Remnants teszi lehetővé, hogy maximum harminc másodpercig rögzítsük, hogy mit csinálunk, és ezt mások is láthatják, de először a játék tutorialját teljesíteni kell. A felvett cselekedeteinkhez írhatunk egy üzenetet is. Ezzel segíthetünk másoknak is, ha egy trükkös mozdulatot mi elő tudunk adni, mások pedig nem – a megtekintéssel viszont ők is akár kivitelezhetik a mozdulatot. Egy Remnant megtekintése és értékelése feltölti a felvételt készítő HP-ját, így ő gyorsabban visszamehet a harcba.

A FromSoftware még azt is bejelentette, hogy a Sekiro: Shadows Die Twice-ból egy Game of the Year Edition kiadás is meg fog jelenni Japánban PlayStation 4-re. Ebben az ingyenes frissítés is ott lesz, de a különleges csomagolás mellett egy tippeket és trükköket tartalmazó kiskönyvet is találhatunk, amivel elősegíti a stúdió a játék végigjátszását. Ár: 4800 yen (kb. 13400 forint).

Jelenleg nem tudjuk, hogy a nyugaton is tervez-e egy ilyen kiadást az Activision Blizzard és a FromSoftware, de jó ötlet lenne. A végére egy poén: október 29-én Google Stadiára is megjelenik a Sekiro: Shadows Die Twice.

Forrás: Gematsu, Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu