The Witcher 3 – Ezzel a moddal Geralt a Minecraft fegyverével harcolhat!

Egy új The Witcher 3 moddal Geralt a közkedvelt Minecraft mitikus kardjával indulhat el szörnyekre vadászni!

A leghíresebb vajáknak nincs szüksége többé acélkardra, ezüstkardra: itt a gyémántkard!

 

A PC-s The Witcher 3: Wild Hunt egyik legfőbb vonzereje kétségtelenül a moddolhatóságban rejlik: a gamer közösség folyamatosan szórja tele új tartalmakkal a játékot. Már több alkalommal láthattuk Ríviai Geraltot olyan fegyvert használni, amely alapból nem volt része a játéknak, például pisztolyokat és egyéb lőfegyvereket.

 

Ez alkalommal viszont Milckywayy, a modder úgy döntött, hogy még messzebbre merészkedik, s összeköti a Witcher világát a Minecraft-éval. A Fehér Farkas ezentúl magáénak tudhatja a Mojang játékának ikonikus fegyverét, a diamond sword-öt. A mod elérthető a Nexusmods oldaláról, mint az lenni szokott, s mozgásban is megtekinthető, hála a Dmitri Games Studio csatornájának.

 


 

A The Witcher rajongói remek híreket kaptak nemrég, amikor a Netflix bejelentette a The Witcher: Blood Origin TV-sorozatot, ami úgy igyekszik majd elérni Geralt saját sorozatának sikerét, hogy cselekményét igen kockázatos módon 1.200 évvel hősünk születése elé helyezi, s az ismert karakter helyett az első vaják történetére koncentrál majd.

 

Ugyanakkor az eredeti széria forgatása is folytatódni fog, kissé megcsúszva a világjárvány miatt. Ezért is elképzelhető, hogy 2021 vagy 2022 végéig nem is fogunk látni új epizódokat, ez azon múlik majd, hogy sikerül-e irányítanunk a vírus terjedését, avagy sem.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu