Atelier Ryza 2 – A hentai a nekem való táj [VIDEO]

Atelier Ryza 2 – Sortok és hívogató harisnyák. Mellek és popsik. Fülledt nyári hangulat gyönyörű lányokkal a tél közepén. Ezt ígéri nekünk a folytatás.

Az Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy egy olyan játék, amelyben nagyon szép lányok nagyon nagy kalandokat élnek át nagyon nagy farkú varázslények társaságában.

 

A Koei Tecmo kiadó és a Gust csapat játéka kiadta első videóit a Ryza 2-ről, ami egy RPG-folytatás lesz soft-hentai beütéssel, és valamikor a tél folyamán érkezik majd PlayStation 4-re, Nintendo Switch-re és PC-re a Steam-en keresztül.

 


Jöjjenek a részletek:

Az Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy-ben Ryza vissszatér egy vadiúj kalandban, hogy ismét elkényeztesse a játékosokat bomba csípőjével és vastag combjaival. Három évvel az Atelier Ryza: Ever Darkness & the Secret Hideout, azaz az első rész hőstettei után járunk. Ebben a dinamikus folytatásban hősnőnk a Királyi Fővárosba utazik, Ashra-am Baird-ba, ahol is ősi sírokban keresi a választ régi kérdésekre pont úgy, mint csinos nyugati kolléganője, Lara Croft tenné. Útjaink során az elveszett legendák nyomában járunk. Rengeteg új képességre teszünk majd szert, melyek segítségével teljes mellbedobással ugorhatunk fejest a kalandokba. Például alaposan megnedvesíthetjük magunkat egy kis mellúszással. Ryza különleges úszástechnikájával nem csak tárgyakat kereshetünk a víz alatt, de még egy víz alatti kazamatába is bejuthatunk.

 

Útjaink során szőrös kis csibészekkel akadunk majd össze, és egy másik lánykával, Klaudiával, aki az első részben már hősünkkel tartott. Sok-sok móka és nevetgélés és izgalmas kalandok várnak ránk velük. Klaudia egy kereskedőcsalád egyetlen leánya egyébként, aki a városban dolgozott, miközben mindvégig ránk és közös kalandjainkra gondolt. Klaudia szeret veszélyesen élni, és izgalmakra vágyik, most pedig sorsa ismét összefonódik Ryza-éval. Ha pedig már hatalmas farokról beszéltünk: a mókusokat nyugdíjba küldő szőrös kis újdonság mindenki leendő kedvence lesz, ő a rejtélyes kis Fi. Ő nem tud ugyan beszélni, de könnyen ki tudja fejezni magát, hiszen tele van erős érzelmekkel Ryza iránt, ők ketten elválaszthatatlanok lesznek majd, s segít a lánynak megtalálni az elveszett legendák valódi jelentését.

 

Az új játékmenetet illető részletek mellett a Koei Tecmo felfedte még azt is, hogy akik megveszik a játék digitális vagy lemezes változatát az első két hétben, azok korai vásárlóknak járó bónuszt (Early Purchase Bonus) kapnak, azaz egy kódot a csini Summer Fashion Costume Set-hez, így télen is szexik lehetnek a lányok. Emellett azoknak a játékosoknak, akiknek van mentésük az Atelier Ryza: Ever Darkness & the Secret Hideout-ból, azaz az első részből, azoknak felnyitják majd a Classic Costume Set-et, amely az előző rész ruháit tartalmazza majd.

A második nyár idén télen kezdődik!

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu