Crash Bandicoot 4 – Dr. Neo Cortex új, világító szobrocskát kapott [VIDEO]

A Crash Bandicoot 4 hírhedt gonosztevője egy világító, 55 cm-es kis szobrot kapott.

 

Nem sok hiányzik már a Crash Bandicoot saga visszatéréséig a Crash Bandicoot 4: It’s About Time-al, a Toys For Bob Activision-nek készített játékával. A fejlesztő egy olyan játékkal készült, amely rengeteg kihívással várja majd a játékosokat, s ez alkalommal a rosszcsont erszényes mellett a főgonosz Dr. Neo Cortex-et is irányíthatóvá teszik majd. Ezt megünneplendő pedig megjelentetnek egy kis szobrot az extrém frizurájáról is ismert dokival.

 

A játék szobrocskáját a First 4 Figures készítette, akik Dracula figurájának megalkotásáért is feleltek a Castlevania: Symphony of the Night-hoz, s mely szobrok arról is váltak ismertté, hogy ledesen meg vannak világítva. Habár a cucc csak 2021-ben jön, már előrendelhető 431.99 $-ért (125.000 Ft)

Tulajdonságai: 55 cm magas, 30 cm hosszú, 4 kg súlyú.

 


 

Az Activision már felkészült a Crash Bandicoot 4: It’s About Time október 2.-ai premierjére.

A Crash Bandicoot 4: It’s About Time Xbox One-ra és PlayStation 4-re érkezik majd.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu