Cyberpunk 2077: infobomba a senior pályatervezőtől [VIDEO]

Miles Tost több témát is érintett a lenti videóban.

A legújabb Cyberpunk 2077 Community podcast során Tost elmondta, hogy a CD Projekt RED egy külön csapatot alkalmaz arra, hogy kizárólag a nyílt világ dizájnját fejlessze, mivel az olyan összetett, hogy még ő is talál magának friss tartalmakat benne. A felfedezés igencsak fontos lesz, ugyanis Tost szerint sok meglepetés fog várni ránk, ha nem csak a sztori teljesítésére törekszünk. Amint vége lesz a játék prológjának, megnyílik előttünk a világ – azaz a felvezetés után jön a mély víz. Ebben azért lesz kockázat: erős ellenfelek is lesznek, amik hátráltatni fogják a felfedezést.

Bármikor káoszt okozhatunk Night City-ben. Tost megerősítette, hogy rövid időn belül a város rendőrsége is kijön a helyszínre, aminek köszönhetően V-t cyberpsychónak titulálják, és utána igyekeznek leszámolni velünk. De nem csak mi leszünk cyberpsychók a városban – akár össze is futhatunk velük, ami különleges eventeket indíthat el, és meg is küzdhetünk velük. Néhány ilyen esemény a történet része lesz. Tost kihangsúlyozta, hogy a döntéseknek hatása lesz a sztorira, és ehhez hozzá kell vennünk az általunk kiválasztott eredettörténetünket és a skilljeinket. Ezek párosát a küldetések is figyelembe fogják venni, így a végeredmény egy eltérő élmény lehet.

A harc is fejlődött – Tost szerint a környezet rombolhatósága megmaradt, sőt, kiterjedt az utóbbi időszakban, így a harcok durvábbak lehetnek majd. Az ellenséges Netrunnerek majd megpróbálják V-t feltörni, és nekik is olyan perkjeik lesznek, mint nekünk, így a párbaj ellenük nem lesz olyan egyszerű.

A Cyberpunk 2077 november 19-én jön PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re, de a PlayStation 5 és az Xbox Series X is támogatni fogja a megjelenésükkor, ám a két next-gen konzolnak szánt patch, illetve a Google Stadia átirat is nagy eséllyel 2021-ben jön csak.

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu