Menu

DIRT 5 ‘Stampede Time Trial’ játékmenet [VIDEO]

Itt az ideje, hogy kivigyük a saras pályákra dagonyázni ezeket a durva járgányokat a DIRT 5-ben! Jöjjön a legújabb gameplay videó.

 

A Codemasters új videót adott ki a játékmenetről, amely a „Stampede” pályát mutatja be akció közben.

 

Most pedig a videó, majd az anyag áttekintése a Codemasters-től:

 

 

A még fejlesztés alatt lévő DIRT 5 legfrissebb játékmenet videójában most először nézhetitek meg a Stampede pályát, amely az ikonikus arizonai sziklák közé visz egy kis kocsikázásra.

 

Kíméletlenül kemény természetes környezet, a legdurvább járgányoknak kialakított pályával, a Stampede pályái rettentő kemények, hogy finoman fogalmazzunk. 12 autó csaphat össze az extrém körülmények között.

 

A Jimco Unlimited Truck-al vágnak neki a könyörtelen útnak, mialatt a DIRT 5 dinamikus időjárási rendszere is megmutatja magát működés közben, a közelgő villámló viharral, ami átformálja a pályát és az égboltot egyaránt.

 

A DIRT 5 PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re jön Steam-en keresztül október 9.-én, s 2020 utolsó negyedében PlayStation 5-re és Xbox Series X-re. A Google Stadia-verzió valamikor 2021. elején érkezik.

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu