DIRT 5 ‘Stampede Time Trial’ játékmenet [VIDEO]

Itt az ideje, hogy kivigyük a saras pályákra dagonyázni ezeket a durva járgányokat a DIRT 5-ben! Jöjjön a legújabb gameplay videó.

 

A Codemasters új videót adott ki a játékmenetről, amely a „Stampede” pályát mutatja be akció közben.

 

Most pedig a videó, majd az anyag áttekintése a Codemasters-től:

 

 

A még fejlesztés alatt lévő DIRT 5 legfrissebb játékmenet videójában most először nézhetitek meg a Stampede pályát, amely az ikonikus arizonai sziklák közé visz egy kis kocsikázásra.

 

Kíméletlenül kemény természetes környezet, a legdurvább járgányoknak kialakított pályával, a Stampede pályái rettentő kemények, hogy finoman fogalmazzunk. 12 autó csaphat össze az extrém körülmények között.

 

A Jimco Unlimited Truck-al vágnak neki a könyörtelen útnak, mialatt a DIRT 5 dinamikus időjárási rendszere is megmutatja magát működés közben, a közelgő villámló viharral, ami átformálja a pályát és az égboltot egyaránt.

 

A DIRT 5 PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re jön Steam-en keresztül október 9.-én, s 2020 utolsó negyedében PlayStation 5-re és Xbox Series X-re. A Google Stadia-verzió valamikor 2021. elején érkezik.

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu