GeForce Now: kedvező újítás a Steameseknek

Az eheti GeForce Now frissítés főleg azoknak lesz hasznos, akik sok játékkal rendelkeznek Gabe Newell digitális platformján.

Az Nvidia egy automatikus szinkronizáló rendszert integrált a GeForce Now-ban a Settings > Game Sync (Beállítások > Játékszinkronizálás) menüpont alatt. Ez az opció felismeri, hogy a Steam-könyvtárunkban mely játékokat támogatja az Nvidia játékstreamelő szolgáltatása, és ezekkel a címekkel automatikusan frissíti a My Library listát, így közvetlenül hozzáférhetünk a támogatott Steames játékainkhoz, hogy azt streamelhessük. Amint hitelesítettük a Steam-fiókunkat, minden egyes Steam-vásárlásnál frissíthetjük így a listánkat.

A Rainbow Six Siege megkapta az Nvidia Highlights-támogatást a GeForce Now-on, sőt, az Nvidia még össze is állt az Asusszal, hogy egy új routert (az RT-AX86U-t) megvalósítsák, és ezt „ajánlott” eszközként nevezik a felhő alapú szolgáltatáshoz. (De ha van egy korrekt gigabites routerünk, akkor nem kell semmit sem cserélni, az is elegendő. Igaz, a WiFi-re támaszkodik a rendszer, de ha annak 90%-át erre használjuk, akkor az is elegendő.) A Frames Win Games bundle is megemlítendő: a GeForce RTX videókártya (2080 Ti, 2080 Super, 2080, 2070 Super, 2060 Super, 2060) mellé korlátozott ideig letölthetjük a Rainbow Six Siege Gold Editiont (16 Operator, különleges uniformisok, skinek, kozmetikumok, Year 5 season pass).

Ha elfelejtettük volna, a GeForce Now valós idejű játékmenetet tesz lehetővé mindegyik eszközünkön a felhőnek köszönhetően, és a szolgáltatáshoz csatlakoztatunk több fiókunkat is (pl. a Steameset), hogy a támogatott játékokat onnan játszhassuk, így nem kell még egyszer megvenni feleslegesen.

A héten tizenegy játékkal bővült a GeForce Now: Blightbound (friss megjelenés – a Steamen július 29-én jött ki), Hellpoint (friss megjelenés – a Steamen és az Epic Games Store-on is július 30-ától játszható), Dead Age 2 (a Steamen július 16-án jelent meg), Far Cry 3 (Epic Games Store – innentől a platformokat írjuk), For The King (EGS), Life is Strange – Before the Storm, Magic the Gathering: Arena (EGS), South Park: The Stick of Truth (EGS), Stationeers, This War of Mine (EGS), illetve Warface (My.com).

A GeForce Now kedvező szolgáltatásnak mondható: csökkenti a vásárlások költségeit, és ezt korábban azért pár nagyobb kiadó nem nagyon szívlelte. Hiába, nekik a pénz a nagy úr…

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu