Ilyen is van még: Darkestville Castle P&C kalandjáték konzolra [VIDEO]

A point-and-click műfaja szinte már teljesen kihalt, erre tessék – itt egy régimódi klikkelgetős kaland, a Darkestville Castle.

A point-and-click kalandjáték PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re érkezik augusztus 12.-én.

A demó elérhető minden platformon.

 

A kiadó Buka Entertainment és fejlesztője, az Epic LLama hamarosan megjelentetik hagyománytisztelő point-and-click kalandjátékukat, amely durván 4.500 Ft lesz itthon.

A Darkestville Castle eredetileg PC-re jelent meg Steam-en 2017. szeptemberében.

Következzék a játék leírása a Steam oldaláról.

 

Kedves esetleges rosszfiú!

Gonosznak lenni nem mindig könnyű… De hogy mennyivel nagyobb fun, mint jónak lenni!

Egy hozzád hasonló ravasz elmét a csapatomban tudni igen hasznos lenne ezekben a nem túl sötét időkben.

Eddig minden klassz volt Darkestville-ben: kedvemre kínoztam a falu népét, a falu népe pedig szenvedett… Teljesen jó volt! Ki is panaszkodna akkor emiatt? Hát én tutira nem!

…egészen amíg az a barom Dan Teapot fel nem bérelt egy csapat profi démonvadászt, hogy kiűzzenek engem! Nem is értem, hogy egyáltalán mi baja van velem. Jó, talán párszor felégettem a házikóját, de csak azért tettem, mert egyszerűen röhejes volt!

 

Akárhogy is.

Segíts ebben a kalandban lenyomni az ellenségeimet, hadd uralkodjék Darkestville felett ismét a Gonosz!

 

Ráadásul azzal, ha megveszed ezt a játékot, nemes célt támogatsz, hiszen segíted az emberiséget rabszolga sorba taszí… úgy értem… Pénzed egy részéből kitisztíttatom a tengerek vizét, menedéket teremtek a Veszélyeztetett Láthatatlan Flamingónak, meg hát hasonló nemesnek hangzó ordas nagy hazugságok.

 

Hű gonoszságod,

Cid

 

U.I. Na, most kezdesz már berezelni, mi? Na ezt már szeretem! Mert ez a játék nem csak BORZASZTÓAN érdekes de BORZASZTÓAN szórakoztató is! Ha valaha is volt dolgod Tim Schafer klasszikus kalandjátékaival, és kedveled Tim Burton fekete humorát, akkor jól megleszünk, mert ez a két Tim a tesóm!

Persze nem lennék Cid, ha nem szórnám tele feladványokkal az utad, szóval ne is számíts könnyű utazásra! Azt mondják az okosok, hogy 7 óra végigvinni ezt a játékot… Hát lássuk, hogy Te megtudod-e csinálni! Bízom benned, hogy meg tudod csinálni – hihetetlen mértékű sármomnak és meghökkentő szintű stílusérzékemnek hála bármilyen nehézségen át tudlak segíteni!

 

U.U.I. Míg ezt olvastad, valaki becsengetett setét kastélyomba, s egy apró dobozkát hagyott a kapu előtt – ráírva meg, nézzük csak „INDIE JÁTÉK DÍJA – Legjobb Játék Narratíva”. Na… Még egy elismerése mással összevethetetlen nagyszerűségemnek!

 

Jöjjön az előzetes:

 


Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu