Jön az újabb battle royale, a Hyper Scape [VIDEO]

A Hyper Scape augusztus 11.-én jelenik meg, az első évad tartalmilag új játékot, új Crowncast Twitch-bővítményt és még többet ígér.

 

Az ingyenes Hyper Scape, gyors tempójú, belső nézetes városi battle royale lövölde PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re jelenik meg augusztus 11.-el, jelentette be a Ubisoft. A július 12.-én indult nyílt béta, ami jelenleg is él PC-n, augusztus 2.-án áll le.

 

Jöjjön az előzetes:

 

 

A „The First Principle” című első évad új tartalmat hoz majd a játékmenetbe, új Crowncast fícsörökkel bír majd, s még sok-sok felfedezni való tartalommal a Hyper Scape univerzumán belül.

 

Következzenek a megjelenés részletei a Ubisoft-tól:

 

Limitált idejű, játékpénzzel jutalmazó in-game event

 

Köszönetképpen rajongóinknak, akiknek hála a béta sikerrel záródhatott, ezen a hétvégén különleges jutalom-event veszi kezdetét. Játssz a bétával vagy nézd a streamet Twitch-en legalább egy órán át, hogy 600 Bitcrown-t kapj majd August 11.-én, amikor a Season One elindul. Két módon lehet felnyitni tehát ezt a jutalmat:

 

Játszd a bétát legalább egy órán át most hétvégén

 

Nézz bizonyos Hyper Scape streameket a Twitch-en legalább egy órán át. (A Stream-ben aktiválva kell lennie a Crowncast bővítménynek. A játékosoknak össze kell kapcsolniuk Uplay-accountjukat a bővítmény használatával s legalább egy battle pass pontot szerezniük kell, hogy jogosultak legyenek a későbbi jutalomra.)

 

Ez a jutalom ma este 18:00 órától egészen a nyílt béta végéig, augusztus 3.-a hétfő 8:59-ig megszerezhető.

 

Konzolos megjelenés a Season One-al

 

A PC-s időszak után az Xbox One és a PlayStation 4 játékosai is fejest ugorhatnak majd a Hyper Scape-be. Azok a konzolos játékosok, akik szert tettek valami extra tárgyra a PC-s bétát játszva, vagy a Crowncast által, azok természetesen hozzáférnek majd ezen tárgyakhoz a konzolváltozatban is, hiszen a Hyper Scape támogatja a cross-progressiont minden platformon.

 

Új tartalmak a Season One-al

 

A Hyper Scape első évadjával bemutatkozik a közepes hatótávolságú fegyver, a Dragonfly, ahogyan az új képesség is, a Magnet hack, amellyel fogságba lehet ejteni a gyanútlan ellenfeleket. A Season One 11 fegyvert és 11 hack-et tartalmaz majd. A Solo és Squad Crown Rush-hoz be vannak még tervezve limitált idejű játékmódok is.

 

A Hyper Scape sztorija a Season One-al veszi kezdetét

 

Az első évaddal indul a Hyper Scape nagyszabású története: rejtély lengi körül a Hyper Scape-beli Prisma Dimensions-t, melyet a játékosoknak kell megoldaniuk. Az első évad elhozza a memória szilánkokat, amelyeket a játékosok gyűjthetnek, hogy többet tudjanak meg bizonyos karakterekről és eseményekről. Minden héten új ilyen Memory Shard lesz elrejtve a játék világában, melyet a játékosoknak kell majd megkeresniük és felszedniük. A memória szilánkokon túl képregények jelennek majd meg, melyekkel tovább bővül majd a Hyper Scape története.

 

Új fícsörök a Twitch Crowncast bővítményéhez

 

A Hyper Scape első évada újításokat vezet be az innovatív Hyper Scape Twitch Crowncast bővítményhez: itt a Kudos, egy eszköz ami lehetővé teszi a nézők számára hogy támogassák kedvenc streamereiket játék során belőhető vizuális effektekkel – A Kudos megvásárolható a Twitch Bits-ekkel, ami egy virtuális fizetőeszköz a streamerek segítésére.

 

Hála a Hyper Scape Crowncast-nek, a nézők fejlődhetnek és szintet léphetnek ingyenes vagy prémium Battle Pass-ukkal, miközben Hyper Scape streameket néznek a Twitch-en. A streamerek emellett pár klikkeléssel meghívhatják squadjukba nézőiket. A Vote on Events (szavazásos események kb.) valós idejű hatást tesznek lehetővé a meccsekre, s ez is kibővítésre kerül: jön a „Lethal Melee”. A “Lethal Melee” esemény során a játékosok közelharci fegyverei egy csapással végeznek ellenfeleikkel. Összesen kilenc Event kártya már elérhető a Hyper Scape Crowncast bővítményében.

 

Season One Battle Pass

 

A Hyper Scape Season One testreszabható tárgyakat is tartalmaz a Battle Pass-on keresztül. Ez a Battle Pass ingyenes és prémium csomagban jön, és 100 szintnyi (tier) exkluzív kozmetikai elemet lehet majd felnyitni vele az évad során. A prémium Battle Pass 950 Bitcrown-ért megszerezhető, ami a játék virtuális pénzneme. A játékosok úgy is szerezhetnek Bitcrown-okat, hogy tolják a játékot, vagy úgy, hogy valós pénzért vásárolnak a Ubisoft-tól vagy más first party áruházakból. Ahogy a nyílt béta idején, úgy a játékosok később is előre juthatnak a Battle Pass-ban úgy is, hogy csak Hyper Scape közvetítéseket néznek a Twitchen át, olyan csatornán, ahol a Hyper Scape Crowncast bővítmény be van kapcsolva. További kozmetikai eszközök a játékban található áruházban lesznek elérhetőek.

 

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu