Menu

Az első 2K-féle NFL-játék 2021-ben érkezik, valós játékosokkal

A 2K NFL játéka a közösségi élményekre és szórakozásra fog összpontosítani, miután az élethűség már garantáltan adott lesz.

A sportjátékokat kiadó 2K Sports nemrég aláírt egy szerződést az NFL Players Association-al, röviden az NFLPA-val, amely így engedélyezte valódi játékosok és csapataik neveinek használatát elkövetkező játékaikban. Ezen focis gamek közül az első 2021. áprilisában jelenik meg, s gyakorlatilag arcade fókuszú játék lesz. A kiadó egyébként már hónapokkal ezelőtt rendezte a dolgok jogi oldalát.

 

Érdemes itt megjegyezni, hogy a nagy konkurens Electronic Arts meghosszabbította üzleti kapcsolatát az NFL-el 2026-ig, s csak nekik van joguk hozzá, hogy realisztikus megközelítéssel készítsenek futball játékot.

 

Így hát szórakoztató és könnyen megközelíthető címekben gondolkodik a 2K, melyek a közösségi élményre összpontosítanak majd. – mondta az első ilyen játék direktora, David Ismailer, szóval jó eséllyel rajzfilmszerű játékokra számíthatunk, mint az NFL Street vagy az NBA 2K Playgrounds 2 esetében.

 

“Rendkívül izgatottak vagyunk, hogy az NFLPA és a OneTeam partnerei lehetünk (utóbbi a szövetség képviselete), hogy elhozhassuk a legnagyobb és legjobb sztárokat az amerikai futballból a játékokba, amelyeken dolgozunk. Hiteles, emlékezetes és szórakoztató játékokat akarunk kínálni a rajongóknak, a sportág valódi hőseit, melyhez a Players Association és a OneTeam a kulcs.” – mondta Ismailer.

 

Ez lesz az első focijátéka a 2K Sports-nak a 2007-es All-Pro Football 2K8 óta. Évekkel ezelőtt ez a játék széria, az NFL 2K a Madden ellen küzdött. Az ESPN NFL 2K5 sokak szerint minden idők egyik legjobb futballjátéka volt, s egyben az utolsó hivatalosan licencelt 2K futball is.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu