Az első 2K-féle NFL-játék 2021-ben érkezik, valós játékosokkal

A 2K NFL játéka a közösségi élményekre és szórakozásra fog összpontosítani, miután az élethűség már garantáltan adott lesz.

A sportjátékokat kiadó 2K Sports nemrég aláírt egy szerződést az NFL Players Association-al, röviden az NFLPA-val, amely így engedélyezte valódi játékosok és csapataik neveinek használatát elkövetkező játékaikban. Ezen focis gamek közül az első 2021. áprilisában jelenik meg, s gyakorlatilag arcade fókuszú játék lesz. A kiadó egyébként már hónapokkal ezelőtt rendezte a dolgok jogi oldalát.

 

Érdemes itt megjegyezni, hogy a nagy konkurens Electronic Arts meghosszabbította üzleti kapcsolatát az NFL-el 2026-ig, s csak nekik van joguk hozzá, hogy realisztikus megközelítéssel készítsenek futball játékot.

 

Így hát szórakoztató és könnyen megközelíthető címekben gondolkodik a 2K, melyek a közösségi élményre összpontosítanak majd. – mondta az első ilyen játék direktora, David Ismailer, szóval jó eséllyel rajzfilmszerű játékokra számíthatunk, mint az NFL Street vagy az NBA 2K Playgrounds 2 esetében.

 

„Rendkívül izgatottak vagyunk, hogy az NFLPA és a OneTeam partnerei lehetünk (utóbbi a szövetség képviselete), hogy elhozhassuk a legnagyobb és legjobb sztárokat az amerikai futballból a játékokba, amelyeken dolgozunk. Hiteles, emlékezetes és szórakoztató játékokat akarunk kínálni a rajongóknak, a sportág valódi hőseit, melyhez a Players Association és a OneTeam a kulcs.” – mondta Ismailer.

 

Ez lesz az első focijátéka a 2K Sports-nak a 2007-es All-Pro Football 2K8 óta. Évekkel ezelőtt ez a játék széria, az NFL 2K a Madden ellen küzdött. Az ESPN NFL 2K5 sokak szerint minden idők egyik legjobb futballjátéka volt, s egyben az utolsó hivatalosan licencelt 2K futball is.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu