Menu

HIVATALOS – 120 FPS és ingyenes multi a Halo Infinite-ben XSX-en

A 343 Industries megerősítette a Halo Infinite körüli pletykákat, s azt ígéri, hogy hamarosan további részletekkel jelentkezik.

Javában ment a találgatás az interneten, s útjára indult egy pletyka is, mely szerint a Halo Infinite multiplayer módja ingyenes lesz, s 120 FPS-el fog futni Xbox Series X-en. Habár az információforrás nem tűnt a legmegbízhatóbbnak, igaza lett: miután a Microsoft és a 343 Industries is hallott róla, igazolták a pletykát hivatalos Twitter-acccountjukon.

 

Azzal az ígérettel hogy később még több részletet elárulnak, el is tűntek, anélkül, hogy további posztokban reagáltak volna a szintén mostanában felbukkant pletykára, miszerint a jövőben nem lesz majd szükség Xbox Live Gold-ra az ingyenesen játszható F2P címekhez. Ezzel kapcsolatban még meglátjuk mit mondanak majd.

 

 

Egyelőre meg kell elégednünk azzal a megnyugtató hírrel, hogy a Halo Infinite-ben nem lesznek loot boxok… De vigyázat! Helyette lesz valami más mikrotranzakció vagy fizetős tartalom, ez gyakorlatilag biztos csak még nem mentek bele részletekbe. Egyelőre a Microsoft és a 343 Industries is a kampány módra gyúr: a multiplayer bemutatása még várat magára.

 

A Halo Infinite az év végén érkező Xbox Series X-el jön majd. Egyeül illetve co-opban élvezhető sztorimóddal kapjuk kézhez, és felturbózott multiplayerrel, amelynek működéséről még keveset tudunk. Amit viszont már tudunk, hogy ismét jön a Forge mód, amelyben visszavonás és a visszalépés gomb is helyet kap majd.

A Halo Infinite Xbox One-ra, Xbox Series X-re és PC-re érkezik majd.

 

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu