Menu

Nem bír leállni a Netflix – jön a Beyond Good and Evil-film

A filmet állítólag a Pokémon – Pikachu, a detektív c. film rendezője készíti majd a The Witcher-t sikeresen adaptáló Netflix-platformra.

A Netflix emellett úgy néz ki, hogy már együtt dolgozik a Ubisoft-al a Splinter Cell animációs sorozaton.

Úgy tűnik, hogy további meglepetések érkeznek a mozis és tévés videójáték adaptációk világából. A Netflix bejelentette, hogy dolgozik a Beyond Good & Evil filmen, a Ubisoft szép emlékű sci-fi kalandjának feldolgozásán. Méghozzá nem is akárkivel: megpróbálják Rob Letterman-t, a Pokémon – Pikachu, a detektív film rendezőjét megszerezni a projekthez, akinek legalább már van tapasztalata az ilyesmiben.

 

Az egész estés film jelenleg a fejlesztés korai szakaszában van, most is keresik a forgatókönyvírót, aki a játékklasszikus történetét filmre adaptálná. Emiatt aztán elég kevés részlet áll rendelkezésre a filmről. Igen, azt elmondták már, hogy élőszereplős / animációs hibrid lesz, amivel Lettermannak már van tapasztalata a Pokémon 2019-es sikere után, amely 433 millió dollárt kaszált.

 

Jason Altman és Margaret Boykin lesznek a film producerei a Ubisoft Film & Television-től, ami a francia vállalat egyik részlege, melynek úgy tűnik lesz elég munkája az elkövetkező években, hiszen a Netflix a Splinter Cell-ből is igyekszik animációs filmet készíteni, mégpedig a John Wick forgatókönyvírójával.

 

A Beyond Good and Evil 2003-ban jelent meg, viszonylag kevés siker mellett, de a játékosok egy csoportja egyszerűen beleszeretett a játékba, melyben Jade, a fotóriporter küzd a megállíthatatlannak tűnő idegen fenyegetéssel, s ehhez hű szövetségese is akadt Zerdy, a mára a játékipar ikonjának számító emberszabású malac képében.

 

A filmet ugyan bejelentették, de a Beyond Good and Evil 2 játék körül nagy a hallgatás. A játékot a Ubisoft Forward eseményükre sem vitték magukkal a franciák, bár ez nem meglepő, hiszen ebben a pénzügyi évben már biztosan nem jelenik meg.

 

A Netflix egyébként mást is bejelentett a közelmúltban, aminek játékos vonatkozásai vannak: mégpedig a The Witcher: Blood Origin-t, ami az eredeti sorozat előzménye lesz, s azelőtt játszódik 1.200 évvel, az első vaják történetét bemutatva.

 

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu