STALKER 2: két fontos Xbox Series X technikai paraméter derült ki róla!

A STALKER 2-ből eddig még csak átvezető mozikat láthattunk, ingame játékjeleneteket, illetve gameplay-t még nem, ez az információ viszont némileg kárpótol érte.

Az Xbox Games Show egyik kiemelkedő bemutatója a STALKER 2 volt. Sajnos eddig még láttunk semmilyen játékrészt sem belőle, de maga az a tény, hogy ennek a legendás orosz FPS-nek készül a folytatása, nagyon sokakat fellelkesített. A leendő Xbox Series X felhasználók pedig most két olyan információ birtokába jutnak a játék hivatalos honlapjának hála, amely minden bizonnyal őket is felvillanyozza.

A GSC Game World játéka konkrétan megkapta az „Xbox Series X-re optimalizálva” plecsnit, ami technikai paraméterek terén azt jelenti, hogy egyrészt 4K felbontással, másrészt pedig raytracing megvilágítással büszkélkedhet – utóbbi ezen a felbontáson azért nem ki teljesítmény egy konzoltól. Persze, a játék még közel sem készült el, tehát egyáltalán nem biztos, hogy „tartani is fogja-e” ezeket a paramétereket.

A STALKER 2-ben majdnem 15 évnyi várakozás után térhetünk majd vissza ismét a Zónába. Egy rendkívül barátságtalan, rémisztő környezet, tele ránk vadászó mutánsokkal vár ránk, ahol elsődleges feladatunk, hogy egyáltalán túléljük a viszontagságokat. Egyelőre a fenti paramétereken túl még semmi egyebet sem tudni a játékról – beleértve a történetét, vagy a gameplay sajátosságait sem.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu