A The Walking Dead-sorozat volt sztárja saját spin-off filmet akar

MOZI HÍREK – David Morrissey, aki a The Walking Dead-sorozatban a Kormányzót alakította, azt állítja, hogy még mindig lenne mit elmesélni a machiavellisztikus, ellentmondásos karakterről, aki a sorozat egyik főgonoszává vált.

Az Andrew Lincoln által alakított Rick Grimes-ról külön filmtrilógia készül és David Morrissey, a The Walking Dead volt sztárja abban reménykedik, hogy valami hasonló az ő általa alakított Kormányzó karakterével vele is történhet. A zombidráma eddigi tíz évadjából a harmadikban és a negyedikben szerepelt a sorozat eme egyik legemlékezetesebb figurája. Mivel csak másfél évadot láthattuk, ezért Morrissey úgy gondolja, hogy a Kormányzóról még mindig sok mindent el lehetne mesélni. Elég komoly háttérsztorija is van a karakternek és a színész szerint azt inspirációként is fel lehetne használni.

A Kormányzó egyébként eredetileg a képregényekben szerepelt, a háttérsztoriját pedig egy teljes, külön képregény-sorozaton keresztül mesélte el Robert Kirkman, az eredeti alkotó és Jay Bonansinga. Ez a sorozat négy részből állt: The Walking Dead: A Kormányzó felemelkedése, Az út Woodbury-be és a The Kormányzó bukása: Első rész és Második rész. Morrissey így nyilatkozott ezekről egy interjúban, amelyet a Digital Spy-nak adott:

„Briliáns történetek. Ha visszatérhetnék, akkor egy olyan filmben szeretnék részt venni, amelyben elmesélik ezeket a sztorikat.”

Sokak szerint a The Walking Dead akkor volt a legérdekesebb, amikor a Kormányzó még szerepelt a sorozatban, a Woodbury városa és a megszállt börtön (ahol a film főszereplői rejtőztek) közötti háború mindig is a sorozat legemlékezetesebb pillanatai közé tartozik. Miután a saját követőit is kinyírta, a Kormányzó egy hadsereg élén tért vissza, majd egy drámai összecsapás zárta le sorsát. Bár ezek az események kötődnek az említett képregények bizonyos részeihez is, de még mindig vannak el nem mesélt történetek. Hogy lesz-e bármi is a spin-offból, amit Morrissey szeretne, persze még nem tudni…

Forrás: Digital Spy

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu