Menu

Marvel’s Avengers: PlayStation-exkluzív játszható karakter?

Logikusnak tűnik a Crystal Dynamics és az Eidos Montreal húzása, ha részletesebben is belegondolunk.

A Base.com weboldalán rövid ideig látható volt egy extra sor a Marvel’s Avengers listázásában. Az Egyesült Királyság egyik nagyobb értékesítőjéről van szó.

Szóval azt írják, hogy a Marvel’s Avengersben Pókemberként is játszhatunk a játék PlayStation 4-es verziójában. De az abszolút butaság lenne, úgyhogy érdemes hozzávenni a PlayStation 5-öt is, így PlayStation-exkluzív lenne Spider-Man felbukkanása a Bosszúállók kalandjaiban. A jellemzésből eltűnt már azóta ez a sor, de mindig is érdemes ezzel kapcsolatban erősen gyanakodnunk. Hány alkalommal volt már arra példa, hogy valamit kiírtak, majd eltüntetttek, végül jött a bejelentés, és az így megtörtént szivárgás igaz volt?

Azért is tűnik logikusnak a Pókember beugrása, mert ne feledjük: 2018 szeptemberében kizárólag PlayStation 4-re jött ki az Insomniac Gamestől a Marvel’s Spider-Man. Ehhez most készül PlayStation 5-re egy önálló kiegészítőnek tűnő folytatás, a Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, amiről korábban írtuk, hogy nagy valószínűséggel pluszként megkaphatjuk a 2018-as játék remasterelt verzióját, ami pedig azért érthető, mert végülis mind a két játék ugyanott játszódik (New York városában). Egy hete ezt írtuk a Game Informer magazinban felbukkant idézet alapján: „A lapban az olvasható, hogy a Marvel’s Spider-Man: Miles Morales nem egy hagyományos folytatás, ugyanis a csomag része lesz az Insomniac Games 2018 őszén PlayStation 4-re megjelent Marvel’s Spider-Manjének remasterelt verziója, ami teljes mértékben kihasználja a PlayStation 5 hardvere által nyújtott lehetőségeket.”

Persze mindez még nem hivatalos, de ki tudja: a Sony a háttérben már lepaktálhatott a Square Enix-szel. A Marvel’s Avengers amúgy szeptember negyedikén fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Google Stadiára és PC-re, míg a PlayStation 5 és az Xbox Series X később, még nem ismert időpontban fogja megkapni a játékot, mégpedig nyitócímként.

Vajon ez nyerő húzás lesz a Sony-nak? Hamarosan megtudjuk. Talán be is jelentik a pletykált következő State of Play során.

Forrás: PSU

spider man will be playable in marvels avengers exclusive to ps4 and ps5 2

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu