Menu

Call of Duty Warzone Season 5 prezentáció a Verdansk stadionból

Érkezik a Call of Duty Warzone új évadja egy combos patch kíséretében, amely új helyszíneket és új operátorokat is tartalmazni fog.

A Call of Duty Modern Warfare és a Call of Duty Warzone Season 5 hamarosan indul, az Infinity Ward pedig teljes gőzzel nyomja a hype-ot és az új infókat. Egy új trailert kapott a játék az Activision-től, amelyben megerősítik a Verdansk stadion kinyílását a játékosok előtt, ahogyan azt is, hogy egy tehervonat áll majd be a sínekre s utazik végig a multiplayer lövölde térképén, a szokásos új helyszínek, kinézetek és persze új operátorok mellett.

A közel 2 perces videó azzal nyit, hogy Roze elpusztítja az aréna kupoláját, rögtön ezután mozgásban láthatjuk a vonatot, az új kommandósokkal, megtudjuk, hogy az új Suldal Harbor térkép 6 vs. 6-os meccsekhez jön majd, a Verdansk International Airport a Land Warfare játékot erősíti, míg a Livestock-on Gunfight módban tolhatjuk majd, a Petrov Oil Rig pedig szintén 6 Vs. 6 map lesz.

A stadion egyébként egy futballpályának ad helyet, hatalmas kivetítőkkel persze, a nézősorok pedig önmagukban egy új csatateret képviselnek majd. Emellett a vonat úgy tűnik, hogy állványra szerelt fegyvereket szállít majd, ponyvával leterítve.

Az új frakció a Shadow Company zsoldos csapat lesz, amely most újraértelmezve kap helyet a játékban, miután a Call of Duty: Modern Warfare 2-ben bemutatkozott. Vezetője Marcus Ortega aki, mint azt feltételezzük, az az operátor lehet akivel a Season 5-öt reklámozzák, s akit mellesleg a való életbeli harci kiképzőről, Tony Sentmanat-ról mintáztak.

A Season 5 szerda és csütörtök között veszi kezdetét, az Infinity Ward pedig már figyelmeztetett is minket, hogy igen méretes patch-el érkeznek az újdonságok, ami annak ellenére, hogy nagy lesz, elvileg mégis csökkenti majd a Call of Duty: Modern Warfare méretét merevlemezünkön.

Elsőbbséget élvez számunkra, hogy tovább folytassuk a munkát az MW és WZ teljes méretének csökkentésén, de közben új évadokat is szeretnénk szállítani, melyeket mindenki élvezhet. Tovább dolgozunk majd azon, hogy a jövőbeli frissítésekkel csökkenjen a méret.” Érdemes megjegyezni, hogy tegnap este óta előtölthető az 1.24-es update, amely 36 GB.

Mindettől függetlenül, a Call of Duty Modern Warfare mérete jelenleg úgy 200 GB körül van, szóval ez már egy olyan játék így a generáció végére, amely igencsak behatárolja szabadságunkat a merevlemezünkön, ha az nem haladja meg legalább az 1 TB-ot. Ami szerencse, hogy a játék menüjében lehetőség nyílik rá, hogy bizonyos komponenseket töröljünk, így például a co-op multit vagy a survival módot, ezzel némi helyet spórolva meg gépünkön.

A játék és ingyenes battle royale módja elérhető PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on.

Forrás: 3DJuegos, 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu