Call of Duty Warzone Season 5 prezentáció a Verdansk stadionból

Érkezik a Call of Duty Warzone új évadja egy combos patch kíséretében, amely új helyszíneket és új operátorokat is tartalmazni fog.

A Call of Duty Modern Warfare és a Call of Duty Warzone Season 5 hamarosan indul, az Infinity Ward pedig teljes gőzzel nyomja a hype-ot és az új infókat. Egy új trailert kapott a játék az Activision-től, amelyben megerősítik a Verdansk stadion kinyílását a játékosok előtt, ahogyan azt is, hogy egy tehervonat áll majd be a sínekre s utazik végig a multiplayer lövölde térképén, a szokásos új helyszínek, kinézetek és persze új operátorok mellett.

A közel 2 perces videó azzal nyit, hogy Roze elpusztítja az aréna kupoláját, rögtön ezután mozgásban láthatjuk a vonatot, az új kommandósokkal, megtudjuk, hogy az új Suldal Harbor térkép 6 vs. 6-os meccsekhez jön majd, a Verdansk International Airport a Land Warfare játékot erősíti, míg a Livestock-on Gunfight módban tolhatjuk majd, a Petrov Oil Rig pedig szintén 6 Vs. 6 map lesz.

A stadion egyébként egy futballpályának ad helyet, hatalmas kivetítőkkel persze, a nézősorok pedig önmagukban egy új csatateret képviselnek majd. Emellett a vonat úgy tűnik, hogy állványra szerelt fegyvereket szállít majd, ponyvával leterítve.

Az új frakció a Shadow Company zsoldos csapat lesz, amely most újraértelmezve kap helyet a játékban, miután a Call of Duty: Modern Warfare 2-ben bemutatkozott. Vezetője Marcus Ortega aki, mint azt feltételezzük, az az operátor lehet akivel a Season 5-öt reklámozzák, s akit mellesleg a való életbeli harci kiképzőről, Tony Sentmanat-ról mintáztak.

A Season 5 szerda és csütörtök között veszi kezdetét, az Infinity Ward pedig már figyelmeztetett is minket, hogy igen méretes patch-el érkeznek az újdonságok, ami annak ellenére, hogy nagy lesz, elvileg mégis csökkenti majd a Call of Duty: Modern Warfare méretét merevlemezünkön.

Elsőbbséget élvez számunkra, hogy tovább folytassuk a munkát az MW és WZ teljes méretének csökkentésén, de közben új évadokat is szeretnénk szállítani, melyeket mindenki élvezhet. Tovább dolgozunk majd azon, hogy a jövőbeli frissítésekkel csökkenjen a méret.” Érdemes megjegyezni, hogy tegnap este óta előtölthető az 1.24-es update, amely 36 GB.

Mindettől függetlenül, a Call of Duty Modern Warfare mérete jelenleg úgy 200 GB körül van, szóval ez már egy olyan játék így a generáció végére, amely igencsak behatárolja szabadságunkat a merevlemezünkön, ha az nem haladja meg legalább az 1 TB-ot. Ami szerencse, hogy a játék menüjében lehetőség nyílik rá, hogy bizonyos komponenseket töröljünk, így például a co-op multit vagy a survival módot, ezzel némi helyet spórolva meg gépünkön.

A játék és ingyenes battle royale módja elérhető PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on.

Forrás: 3DJuegos, 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu