Halo The Master Chief Collection modok, meg amit akartok

A Halo The Master Chief Collection modokkal, szerverkeresővel, cross play-el készül, az új fícsöröket 2020. során adagolják majd a rajongóknak.

Habár a fenomenális Halo: The Master Chief Collection eredetileg 2014-ben jelent meg, tavaly a játék megváltása vette kezdetét, mikor a 343 Industries ismét dolgozni kezdett a játékgyűjteményen, s a munka nem ér véget: a játék tovább fejlődik, bővül. Ha a gamen történt igazítások nem lettek volna elegendőek, vagy az, hogy a Halo Reach-et is bevonták a buliba, vagy a temérdek új testreszabási lehetőség, most még a Halo 3 ODST is érkezik PC-re, megannyi egyéb újítással.

A Halo Waypoint blog jelentős mennyiségű újítást sorol fel, amelyek a Halo MCC-be érkeznek, hibajavításoktól egészen a PC és Xbox közötti cross-play-ig, a konzolos egér + billentyűzet támogatásig, regionális szerverek manuális kiválasztásáig, egy egyéni szerverkereső beiktatásáig, lesz itt még ugyanakkor egyéni grafikai és hangbeállítás minden játékhoz külön-külön, egy menü, amivel a PC-s fájljainkat oszthatjuk meg, vagy kézileg szabályozhatjuk az FPS-t, illetve összekapcsolhatjuk Steam accountjainkat.

Ajánlott az eredeti oldalt meglátogatni, ahol le van vezetve minden egyes érkező funkció megjelenési ablaka. Teljes a transzparencia, a fejlesztés menete felsorol olyan funkciókat is, melyek még fejlesztés alatt állnak. (Javítás a text chat-hez, a hibajavító eszközhöz pl.) Vannak még olyan elemek, melyek jóváhagyásra várnak fentről (osztott képernyő és HDR PC-n, PC-s grafikai beállítások konzolra is, s még sok minden más). Emellett pedig még nagyon sok érdekesség felmerül, melyek kétségtelenül legizgalmasabbika a modok hivatalos támogatása, melyek érkezését már korábban megerősítették.

„Célunk a modok támogatása, de a fejlesztési prioritások változása miatt a modok csak csúsztak az elmúlt 6 hónapban.” jelezte a 343. „A jó hír viszont az, hogy ismét olyan ponthoz érkeztünk, ahol folytatódhat a tervezés. Emellett aktívan dolgozunk az EULA szabályain jogi csapatunkkal, mely a modok használatát és a játékosok alkotta tartalmakat szabályozza.” Felismerve a frusztrációt, melyet a késés kelt, a csapat megerősítette, hogy a folyamat végső stádiumában járnak, mely ha készen áll, akkor a modok végre beilleszthetővé válnak a játékba.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu