No More Heroes: készül az első rész Nintendo Switch portja?

A korhatár-besorolással foglalkozó bizottságok eléggé gyakran lebuktatják az ilyen bejelentéseket.

A tajvani bizottság ugyanis értékelte a No More Heroes-t. De az régi játék! Igen, de nem a Nintendo Switch-en. Arra – legalábbis jelenleg – nem érhető el. A No More Heroes első része ugyanis először a Nintendo Wii-re jött ki 2007 decemberében Japánban, majd 2008 januárjában Észak-Amerikában, 2008 márciusában pedig Európában és Ausztráliában is beköszönt a játékosokhoz Travis Touchdown. Ezt a játékot később a Grasshopper Manufacture tovább tuningolta, aminek eredménye a No More Heroes: Heroes’ Paradise lett. Ezt a verziót a feelplus és az AO Interactive segítségével PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra hozták ki. (Japán: 2010 április, PlayStation 3, Xbox 360; 2011 július – PlayStation Move-támogatással rendelkező Red Zone Edition; Európa: 2011 május, Észak-Amerika: 2011 augusztus. A nyugaton alapból Move-támogatás.)

Valahol ez a port várható volt. Tavaly júliusban a japán Dengeki PlayStation azt kérdezte Goichi Sudától (azaz Suda51-től), a sorozat rendezőjétől, hogy vannak-e tervek a korábbi részek portolására. Ő pedig azt mondta, hogy igen – akkor épp tárgyaltak erről a Marvelousszal, akik az IP jogaival rendelkeznek, és már akkor is azt állította, hogy a helyzet igencsak pozitívnak tűnik, így reménykedik abban, hogy nemsokára pozitív bejelentéssel jelentkezhet.

Ez nemsokára akkor meg fog történni, mert ilyen értékeléseket nem szoktak csak úgy, véletlenül megejteni. Addig is várjuk a No More Heroes 3-at, ami elvileg idén fog a Nintendo Switch-en megjelenni, de lehet, hogy a koronavírus miatt átcsúszik 2021-re. (Suda51 is otthonról dolgozik. Ezt egy japán online játékfesztiválos videóban mondta, miközben elég szépen trollkodott, ugyanis háttérnek a No More Heroes 3 első játékmenetes videóját alkalmazta, de valahogy nem tudunk haragudni rá.)

Úgyhogy Travis Touchdown nemsokára Kalifornia kitalált városában, Santa Destroyban kardot ragadhat a Nintendo Switch-en is. Találó is volna, elvégre a sorozat harmadik fő része Nintendo Switch-exkluzív lesz.

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu