Visszatérhet a legendás Tenchu? Minden jel arra utal!

Az Acquire lefoglalta a Stealth Assassins, a Capcom pedig a Darkstalkers nevet Japánban – a legfrisebb brand-levédetések Japánból, köztük a Tenchu-val.

 

A Tenchu-sorozat fejlesztője, az Acquire levédette a “Stealth Assassins” nevet Japánban július 20.-án. A “Stealth Assassins” az eredetileg 1998.-ban megjelent első Tenchu-játék nyugati alcíme volt. A jogokat ugyanakkor már a FromSoftware birtokolja.

Emellett a Capcom levédette a “Darkstalkers”, “Capcom Cup,” a “Capcom Fighters,” a “Capcom Pro Tour,” a “Street Fighter League” és a “World Warriors Challenge” címeket.

Kevésbé látványos levédetés volt, ahogy a  GungHo Online Entertainment levédette magának a “Koutetsu Juuki Volta-X-et“ – ami a Volta-X japán neve, amelyet egyébként még nem jelentettek be a régióban, – a Sega pedig levédette a frissen bejelentett “Phantasy Star Online: New Genesis-t” (anélkül, hogy 2-es szerepelne a címben, ami különös).

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu