A Gears 5 nagyszerűen fest Project xCloud-on [VIDEO]

Hordozható eszközökre is külön optimalizált felülettel érkezik a Project xCloud, melyet most a Gears 5-el mutatott be működés közben a The Coalition.

A Project xCloud a Microsoft egyik legfontosabb projektje. A redmondi cég ezzel ki akarja terjeszteni brandjét és annak játékait a mobileszközökre a felhőn át. Ezen a módon játszani tudunk a legújabb Xbox-címekkel bárhonnan, bármikor, olyanokkal, mint például cikkünk alanya, a Gears 5.

Egészen pontosan a The Coalition, a Microsoft legikonikusabb akciójátékáért felelős csapat most egy videót adott ki, – a The Verge-en keresztül – amelyen láthatjuk a Gears 5-öt tökéletesen működni egy hordozható eszközön, az érintőképernyőt kontrollerként használva. A videóban a játék készítői azt mondják, hogy olyan intuitív felületet akartak alkotni, mellyel nem csak az Xbox gombjait ültetik át érintőképernyőre, de minél kevesebb fejtörést is okoznak a játékosoknak miközben játszanak. Ezt a következő videóban, 39:30-tól lehet látni.

 

 

Itt láthatjuk a gombkiosztást is, mellyel gyorsan elérhetővé válnak a tüzelés, tárcsere és fedezék gombjai. A Project xCloud-os Gears 5-verzió rengeteg testreszabási lehetőséggel érkezik majd, hogy minden ízlést kiszolgáljon, s a gameplay tökéletes lehessen. Meghökkentő látni mennyire komolyan figyeltek a részletekre, például a brutális képminőségre, ami gond nélkül úszik át videóbetétekbe, ahol az irányítás kijelzői eltűnnek a videók zavartalan élvezetéhez.

Habár már az eredeti formájában is nagyszerűen nézett ki, a Gears 5 tovább fejlődik, s xCloud-ra és Xbox Series X-re adaptált változatai is, amellett, hogy egyéb technikai újításokkal bírnak majd, 120 FPS-el fognak futni!

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu