Baldur’s Gate 3 – Az Early Access-ről és a megjelenési dátumról

A Lerian Studios bejelentett egy fórumot augusztus 18.-ra, ahol is megosztják majd a következő játék, a Baldur’s Gate 3 megjelenési idejét.

 

A koronavírus a legtöbb stúdió számításait áthúzta azzal, hogy lehetetlenné tette az irodai munkát. Éppen ezért, a játékok csúszásai gyakoribbak lettek, mint valaha. Ez az, ami elérte a Baldur’s Gate III-at is, amelynek korai hozzáférése, az Early Access idén augusztusban vette volna kezdetét, de úgy tűnik hogy ez már nem fog megtörténni.

 

A stúdió maga ejtette el az infót, majd pedig tweet-en részletezte következő terveit. A Larian Studios, amely felelős a harmadik részért a népszerű Baldur’s Gate sagában – és a Divinity sagáért persze – bejelentett egy panelt, egy fórumot augusztus 18.-ára, melyen a játék megjelenési dátumának bejelentését tervezik, biztosítva minket afelől, hogy nem késik már sokat a játék.

A Panel From Hell nevezetű különleges prezentáció augusztus August 18.-án lesz, melyen a játék megjelenésének bejelentésén túl egyéb részletekbe és újdonságokba is belemennek majd. A híres Geoff Keighley, aki a The Game Awards és a Summer Game Fest rendezvényekért is felelt, jelen lesz majd az eseményen.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu