Menu

FIFA 21 – Első gameplay és PS5 / XSX részletek [VIDEO]

Az EA visszatér a sportmezőnybe az egyik legjobb futballjátékkal, a FIFA 21-el, sokat javítva a cselezésen, az animációkon, a passzokon.

 

Október 6.-án megjelenik a FIFA 21, s habár volt néhány előzetes, mindeddig keveset tudtunk a játékról. Az Electronic Arts most lerántotta a leplet a játékról, alaposan bemutatva az idei fejlesztéseket, például az új cselezési rendszert, javított védekezési mesterséges intelligenciát, új mozgásrendszert, ezek mellett pedig a kezdőrúgásnál visszapörgethető időt.

A videóval párhuzamban az EA bemutatott egy dokumentumot az összes változtatás listájával, ami mindkét generációra érvényes lesz, azonban a látványos bemutató a PS5-ös és Xbox Series X verziókból még várat magára.

„Nem bocsátkozunk részletekbe a PlayStation 5 és Xbox Series X verziókat illetően.”

“Ahogy azt lentebb láthatjuk, nagyon sok újdonságot kell átvennünk a FIFA 21-el kapcsolatban. A közösségi visszajelzésekre építve annyi információval szeretnénk szolgálni, amennyivel csak tudunk. Kérünk mindenkit, hogy vegye figyelembe: nem bocsátkozunk részletekbe a PlayStation 5 és Xbox Series X verziókat illetően ebben a cikkben, de az év hátralevő részében még beszélünk róluk. Akárhogy is, az összes bejegyzésben említett információ helytálló marad mindkét konzolgeneráción.” – magyarázta az Electronic Arts.

 

 

A legfontosabb változtatások és hírek a következők:

 

 • Új tulajdonságokat vesz majd figyelembe a játék, hogy jobban tükrözze az adott játékos személyiségét bizonyos akciók közben.
 • Rugalmas cselezés az R1 / RB lenyomásával és a bal analóggal, s mellette helyzethez illeszkedő cselek
 • Kreatív karriermód, melyben azok a játékosok is irányíthatóak lesznek, akiknél nincs ott a labda
 • Fejlesztés az offenzív és defenzív helyezkedésben, ami segít az AI-nak minél hamarabb megtalálni és lezárni a réseket
 • Természetes ütközési rendszer, hogy elkerülhető legyen a káosz a pályán
 • Bemutatkozik a kézi bedobás, illetve visszaveszik a fejelős gólok számát, hogy nagyobb szerepet kapjon az tudás
 • Válltól-vállig fogás és labdajátékra építő rendszer
 • Fejlesztett passz-rendszer, új iránymegadással, hogy könnyebben felmérhető legyen hova megy a passz
 • Finomabb animációk, melyek figyelembe veszik a játékosok személyiségét
 • Új automatizált fícsőrök, jobb passzokkal, automatizált labdarúgásokkal, automatizált, helyzethez igazodó cselekkel, asszisztált labdafejelésekkel, középpályás-asszisztálással, futás indikátorral
 • Csökkentett gólöröm, kevesebb várakozási idő az egyes játékelemek között, mint a kirúgás, büntetők, szabadrúgás, bedobás és egyebek.
 • Kezdőrúgásnál 30 másodperc visszapörgethető

 

Az Electronic Arts jól tudja, hogy a nagy kérdés itt az, hogy az új generációs változatok hogyan néznek majd ki. Az EA Sports hivatalos weboldala tapintás alapú irányítást is megszellőztetett DualSense-en, gyorsabb töltésidőkkel, újraálmodott fényekkel és testanimációkkal, apróságokkal, melyek emberibbé teszik a futballistákat, helyzetnek megfelelő játékosreakciókkal, felrúgásokkal és rajongókkal.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu