FIFA 21 – Első gameplay és PS5 / XSX részletek [VIDEO]

Az EA visszatér a sportmezőnybe az egyik legjobb futballjátékkal, a FIFA 21-el, sokat javítva a cselezésen, az animációkon, a passzokon.

 

Október 6.-án megjelenik a FIFA 21, s habár volt néhány előzetes, mindeddig keveset tudtunk a játékról. Az Electronic Arts most lerántotta a leplet a játékról, alaposan bemutatva az idei fejlesztéseket, például az új cselezési rendszert, javított védekezési mesterséges intelligenciát, új mozgásrendszert, ezek mellett pedig a kezdőrúgásnál visszapörgethető időt.

A videóval párhuzamban az EA bemutatott egy dokumentumot az összes változtatás listájával, ami mindkét generációra érvényes lesz, azonban a látványos bemutató a PS5-ös és Xbox Series X verziókból még várat magára.

„Nem bocsátkozunk részletekbe a PlayStation 5 és Xbox Series X verziókat illetően.”

„Ahogy azt lentebb láthatjuk, nagyon sok újdonságot kell átvennünk a FIFA 21-el kapcsolatban. A közösségi visszajelzésekre építve annyi információval szeretnénk szolgálni, amennyivel csak tudunk. Kérünk mindenkit, hogy vegye figyelembe: nem bocsátkozunk részletekbe a PlayStation 5 és Xbox Series X verziókat illetően ebben a cikkben, de az év hátralevő részében még beszélünk róluk. Akárhogy is, az összes bejegyzésben említett információ helytálló marad mindkét konzolgeneráción.” – magyarázta az Electronic Arts.

 

 

A legfontosabb változtatások és hírek a következők:

 

  • Új tulajdonságokat vesz majd figyelembe a játék, hogy jobban tükrözze az adott játékos személyiségét bizonyos akciók közben.
  • Rugalmas cselezés az R1 / RB lenyomásával és a bal analóggal, s mellette helyzethez illeszkedő cselek
  • Kreatív karriermód, melyben azok a játékosok is irányíthatóak lesznek, akiknél nincs ott a labda
  • Fejlesztés az offenzív és defenzív helyezkedésben, ami segít az AI-nak minél hamarabb megtalálni és lezárni a réseket
  • Természetes ütközési rendszer, hogy elkerülhető legyen a káosz a pályán
  • Bemutatkozik a kézi bedobás, illetve visszaveszik a fejelős gólok számát, hogy nagyobb szerepet kapjon az tudás
  • Válltól-vállig fogás és labdajátékra építő rendszer
  • Fejlesztett passz-rendszer, új iránymegadással, hogy könnyebben felmérhető legyen hova megy a passz
  • Finomabb animációk, melyek figyelembe veszik a játékosok személyiségét
  • Új automatizált fícsőrök, jobb passzokkal, automatizált labdarúgásokkal, automatizált, helyzethez igazodó cselekkel, asszisztált labdafejelésekkel, középpályás-asszisztálással, futás indikátorral
  • Csökkentett gólöröm, kevesebb várakozási idő az egyes játékelemek között, mint a kirúgás, büntetők, szabadrúgás, bedobás és egyebek.
  • Kezdőrúgásnál 30 másodperc visszapörgethető

 

Az Electronic Arts jól tudja, hogy a nagy kérdés itt az, hogy az új generációs változatok hogyan néznek majd ki. Az EA Sports hivatalos weboldala tapintás alapú irányítást is megszellőztetett DualSense-en, gyorsabb töltésidőkkel, újraálmodott fényekkel és testanimációkkal, apróságokkal, melyek emberibbé teszik a futballistákat, helyzetnek megfelelő játékosreakciókkal, felrúgásokkal és rajongókkal.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu