Ha rettegsz attól, hogy megfulladsz a vízben, a Sea of Thieves segít rajtad

A Rare lépéseket tett azok megsegítésére, akik talasszofóbiájuk miatt a vízbefúlástól rettegtek a Sea of Thieves-ben – mostantól lebeghetünk a vízen!

 

A Microsoft és fejlesztőstúdiói egyre jobb hírnévre tesznek szert, ami a kisegítő lehetőségeket illeti (angolul accessibility): ha lenyűgözött a cég odaadása az Xbox adaptív kontrollerekkel, vagy az arachnofóbiával küszködők felé tett kedves gesztus a Grounded-ben, ahol kevésbé ijesztővé tehettük a pókokat, akkor most a Rare lépése is tetszeni fog, akik úgy döntöttek, hogy megküzdenek játékukban, a Sea of Thieves-ben a talasszofóbiával.

Ha nyugtalanít még a gondolata is, hogy alámerülj a vízbe az óceán legmélyebb vizein, ami igen gyakori egyébként az embereknél, és sokakban fuldoklást válthat ki, akkor boldogan tudatjuk veled, hogy itt a megoldás a mókás kalózos játékban: egy láthatatlan életmentő nem enged alámerülni, egy opciónak hála feláldozhatod a merülés képességét a biztos oxigéntartalékokért cserébe, melyek a felszínen várnak rád.

„Ha leesel egy magas szikláról, vagy egy ágyúgolyó kilök az árbockosárból, s a tengerben találod magadat, akkor ez az opció azonnal a felszínre segít majd.” Az accessibility fül alatt könnyedén aktiválható lesz ez az opció, amely egyébként csak a leglátványosabb azon újítások közül, melyekkel a Rare készült játékosai támogatására, hiszen például a SoT már az egy analóg karral történő irányítást is lehetővé teszi. Érdemes elolvasni a teljes blogbejegyzést, hogy lássuk az összes újítást ezen a fronton.

2018 óta a Rare folyamatosan hoz be új tartalmakat és fícsőröket a Sea of ​​Thieves-be, átformálva a kezdetben igen üres címet egy sikeres és folyamatosan fejlődő játékká. A brit stúdió nem rég hozta be az Ashen Winds update-et, új boss-okkal, különböző, gyűjthető kozmetikai elemekkel és tűzokádó koponya-lángszóróval.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu