Bemutatkoznak a Street Fighter V régi-új harcosai [VIDEO]

Érkezik Dan, sőt még Akira is a Rival Schools-ból – új és jól ismert karakterek csatlakoznak a felhozatalhoz a Capcom játékában, a Street Fighter V-ben.

 

Itt a régóta várt Street Fighter V Summer Update, mellyel a Capcom felfedte terveit a következő hónapokra és 2021 egészére nézve, már ami bombasztikus verekedős játékát illeti. Az event leleplezte az új DLC-vel érkező harcosok listáját, ami egyébként a Street Fighter V: Champion Edition ötödik évadjának része.

Dan Hibiki, Rose, Oro és Kazama az új Street Fighter harcosok

 

 

Az új játszható karakterek Dan Hibiki, Rose, Oro, illetve Kazama, aki nem más mint Akira Kazama a Rival Schools-ból, a japán vállalat verekedős játékából, mely még az eredeti PlayStation-re jelent meg 1997-ben. Ezek mellett lesz még egy 5. karakter, akit egyelőre nem fedtek fel. Mindannyian fejlesztés alatt állnak, a Capcom pedig megígérte, hogy további részleteket árul majd el róluk az elkövetkező hónapokban, új képek kíséretében.

 

 

A Capcom summer update során megerősítették továbbá, hogy az 5 új harcos mellett 30 új kinézet és 4 új helyszín is tervbe van véve a Street Fighter V: Champion Edition-höz, beleértve egy pályát Rose-nak (2021 tavasza), Akira-nak (2021 nyara), ezek mellett pedig lesz két Capcom Pro Tour, egy 2020 telén, egy pedig 2021 őszével.

A Champion Edition gyakorlatilag minden tartalmat magába foglal, ami az eredeti kiadásban és az Arcade Edition-ben benne volt. A Champion Edition már 40 karakterrel, 34 helyszínnel és 200 kosztümmel bír. Hamarosan újabb bunyósok jönnek. Ha felkeltette az érdeklődésedet a game, most néhány napig ingyen kipróbálható.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu