Kung Fu akció klasszikus ízzel – 9 Monkeys of Shaolin előzetes [VIDEO]

Hamarosan megjelenik a 9 Monkeys of Shaolin, ez az akciódús, régivágású játék, amelyben Wei Cheng, a szerény halász áll bosszút szerettei haláláért.

 

A keleti környezet igen nagy szerepet játszik az utóbbi hónapok videójátékaiban. A Nioh, a Sekiro vagy a Ghost of Tsushima remek példa erre. Hasonló helyszínen, de teljesen más megközelítéssel érkezik a 9 Monkeys of Shaolin, amely már megjelenési dátumot is kapott, s azzal a szándékkal érkezik, hogy újra feltalálja nekünk a beat’em up zsánert, ebben az esetben a ’70-es évek kung-fu filmjeinek hangulatában úszva.

 

 

A Buka Entertainment és a Ravenscourt megerősítette, hogy a 9 Monkeys of Shaolin október 16.-án elérhetővé válik PS4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switch-re és PC-re, digitális és lemezes formában egyaránt. Egy klasszikus beat’em up lesz ez, ahol az egyetlen dolog ami számít, hogy megállás nélkül szétverjünk bárkit, aki az utunkba áll.

A játék hivatalos összefoglalója alapján a sztori Wei Cheng szerepébe helyezi a játékost, aki egy szerény kínai halászember, s akivel barátaid és családod halálát kell megbosszulnod, akiket lemészárolt egy kalózbanda békés falutokban. Ahogy azt a sajtóközlemény mondja: „A főhős nehezen beskatulyázható, hiszen ismeri az ősi harcművészetek alapját, melyet csak a legendás Shaolin papok sajátítottak el. Készülj megbízható harci botoddal a középkori Kínába, hogy ott együtt leszámoljatok könyörtelen ellenfelek egész hordáival.”

Ebből is látszik, hogy a a beat’em up verekedős gamek sosem mennek ki a divatból, hiába is tekintik retrónak. Az olyan játékok, mint a Streets of Rage 4, az új Battletoads vagy a szintén ide sorolható, legújabb 9 Monkeys of Shaolin is bizonyítja, hogy még mindig velünk van ez a zsáner.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu