Szerepjáték, kaland és horror – 7 új cím az Xbox Game Pass-ben!

Final Fantasy VII HD, Man of Medan és a konzolos co-op móka, a Darksiders Genesis – utóbbit szinte már a gépünkön érezzük, hála az Xbox Game Pass-nek!

 

Ha esetleg nem tudtál még dönteni azt illetően, hogy mégis mivel játssz idén augusztusban, a Microsoft most kicsit megkönnyíti a dolgodat az Xbox Game Pass e havi kínálatával. Az online téka jellegű játékszolgáltatás elérhető Xbox One-on és PC-n is.

Van itt azért néhány gyöngyszem, amelyre most felhívnánk a figyelmet: az első az RPG-alapvetés, a Final Fantasy VII HD remaster-e, amely bár nem a Sony gépén elérhető FFVII Remake, mégis, HD remaster formájában is közkedvelt, s az egyik legjobb játéknak tartott RPG-klasszikus a mai napig. Szintén csatlakozik a Game Pass méretes játékkatalógusához a V által közepesnek ítélt, de döntéseink sokféle kimenetele miatt azért hangulatos Man of Medan horrorjáték, a The Dark Pictures antológia első része, melynek folytatása, a Little Hope októberben érkezik. Ezek mellett itt van a szintén V által tesztelt Darksiders Genesis, ami a kalandszéria jó kis Diablo-klón mellékága – co-op-al, konzolon akár osztott képernyőn is.

Persze nem csak ezek jönnek az elkövetkező hetekben a Game Pass-re. Jöjjön a komplett lista az érkezés időpontjával és a platformokkal.

 

  • Darksiders: Genesis – augusztus 6: Xbox One
  • It Lurks Below – augusztus 6: Xbox One és PC
  • The Dark Pictures Anthology: Man of Medan – augusztus 6: Xbox One
  • Trailmakers – augusztus 6: Xbox One és PC
  • UnderMine – augusztus 6: Xbox One és PC
  • Xeno Crisis – augusztus 6: Xbox One és PC
  • Final Fantasy VII HD – augusztus 13: Xbox One és PC

 

A Microsoft továbbra is nagy figyelmet fordít az Xbox Game Pass-re, mely egyik legsikeresebb szolgáltatása. Ezt mutatja az is, hogy szinte minden hétre jut valami új játék a listájukon. Ez komoly ütőkártyája maradhat a következő generációban is Xbox Series X-en.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu