Genshin Impact – Nem Zelda Breath of the Wild, de olyasmi [VIDEO]

Csupa varázslat a Genshin Impact előzetese, amely egy színes akció-RPG lesz a Zelda által kitaposott ösvényen.

 

A csodálatos The Legend of Zelda: Breath of the Wild saját játékkészítési iskola alapjait fektette le, s ma nagyon sok játék követi művészi dizájnját és játék-mechanizmusait. Hamarosan itt lesz és tolhatjuk a Windbound-ot például, ami szintén hasonló játék lesz, de ugyanúgy jön a Genshin Impact is később az év folyamán. Ha követted az eseményeket, jól tudod, hogy tegnap este bemutatták a játék előzetesét PlayStation-re a State of Play eseményen.

 

 

Vedd te is szemügyre ezt az ígéretes nyílt világú játékot a fenti videóban. Remek betekintést nyújt a grafika, az animációk, a karakterek, a különféle mechanizmusok és fegyverek vagy varázslatok kavalkádjába, a játék stílusába és a harcrendszerbe. Még egy nagyszerű boss fight-ot is elcsíphettek akár, amint éppen kombótámadások záporoznak jobbra-balra

„Teyvat távoli kontinensén, a hét elem (Anemo, Pyro, Electro, Cryo, Dendro és Geo) egybeolvadt.” – olvasható a videó leírásában. „Akiket az istenek kiválasztanak, azok látomásokban részesülnek, melyekkel aztán irányítani tudják a természeti elemeket. Te egy titokzatos utazó vagy, aki éppen epikus kalandra készül ebben a szabad világban. Különböző elemeket tanulsz majd meg uralni útjaid során, s egyedi képességekkel bíró, hihetetlen barátokra teszel szert. Együtt nagy erejű ellenfelekkel néztek majd szembe, felfeditek honnan jöttetek, s felfedezitek a Genshin Impact csodálatos világának titkait”.

Nincs még pontos megjelenési dátuma a játéknak, de ősz környékén várható ingyenes formában PlayStation 4-re, PC-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu