Jó pár Öngyilkos osztag-színész szerepe James Gunn szülinapi köszöntőjéből derült ki

MOZI HÍREK – Ahogy egymás után küldtek James Gunn rendezőnek „boldog születésnapot!” üzenetet a színészek, úgy derült ki, hogy ki, milyen karaktert alakít majd a rebootban.

James Gunnak van születésnapja, de a DCEU rajongók kapták az igazi „ajándékokat”. Legalábbis akkor, amikor a stáb tagjai Twitterek virtuális „happy birthday!”-eket küldtek el a rendezőnek videó formájában. E videóból tudták meg ugyanis a rajongók, hogy melyik színész melyik karaktert alakítja és új bemutatkozó formájában több meglepetés is érhette őket.

A videó Margot Robbie kerül elő először a most már ikonikus Harley Quinn szerepében, amelyhez az új filmben is visszatér majd. Ezt már persze régóta tudtuk, ami az igaz meglepetés, az Idris Elba, John Cena és David Dastmalchian szerepeltetése. A videóban Elba hangját mesterségesen manipulálták, hogy jobban hasonlítson az általa alakított Bronze Tigerére. John Cena pedig egy arkád videójátékkal nyomul, két botkormány uzival mindkét kezében, arra utalva, hogy Peacemakert alakítja majd, amire a rajongók már eddig is gyanakodtak. Dastmalchian arca pedig tele volt pöttyözve, ami annak lehet a jele, hogy Polka-Dot Mant alakítja. Jó pár olyan színészt is láthatunk a videóban, de róluk nem tudni, hogy kit alakítanak majd. James Gunn velük kapcsolatban viszont megígérte, hogy rövidesen fény derül mindenre.

Egyébként ez a „rejtélyeskedés” szöges ellentétben van azzal, amit a Warner Bros. a 2016-os Öngyilkos osztag esetében művelt, amikor is orrba-szájba reklámozta a filmet, különös tekintettel a színészekre és köztük is Jared Leto Jokerére, aki végül is alig szerepelt a filmben.

Az Öngyilkos osztag 2021 augusztus 6-án várható a következő színészek már biztosan játszani fognak benne: Margot Robbie, Viola Davis, Joel Kinnaman, Jai Courtney, David Dastmalchian, John Cena, Joaquin Cosio, Nathan Fillion, Mayling Ng, Flula Borg, Sean Gunn, Juan Diego Botto, Storm Reid, Pete Davidson, Taika Waititi, Alice Braga, Steve Agee, Tinashe Kajese, Daniela Melchior, Peter Capaldi, Julio Ruiz, Jennifer Holland, Idris Elba és Michael Rooker.

Forrás: Movieweb

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu