Menu

Kacagtató élő videóban parodizálja a japán YouTuber a Yakuza, a GTA és a Metal Gear Solid játékokat

A Komazawa Isolation nevű Youtube csatorna élcelődik a három legendás open world/akció-kaland játék mai szemmel nézve viccesnek ható szoftveres megoldásain egy valódi japán nagyvárosban.

A Yakuza-sorozat mindig is a tokiói Kabukicho városrész ábrázolásának realizmusáról volt híres, nem igaz? Nos, kivéve, ha eltekintünk az utcán katanával, vagy baseball ütővel sétálgató emberek látványától, a teljesen abszurd karakterektől és időnként börleszkbe fulladó verekedésektől, meg az olyan történeti elemektől, amelyek során például hősünk yakuzából ingatlankereskedés cégvezetőjévé, árvaház tulajdonossá, vagy taxivezetővé válik – egyéb viccesen abszurd tevékenységekről már nem is beszélve. Persze, ezek miatt is szeretjük annyira a Yakuzákat. Egy japán YouTuber (aki a nálunk legismertebb, ócska káromkodásaival népszerűvé vált, közismert magyar youtuber/influencerrel, a TheVR-ral ellentétben TÉNYLEG vicces) hasonló érzésektől vezérelve csinált egy mókás videót, amelyben egyszerre három játékot is parodizál: alapvetően a Yakuza-címeket, de a GTA-ból és a Metal Gear Solidból is találunk benne különféle játékmechanikai elemeket.

A videóban látható japán városkában épp úgy sétál, vagy rohangászik, kicsit természetellenes, fura mozdulatokkal a japán srác, mint ahogy Kiryu szokott a Yakuzákban: nekiütődve a járókelőknek, elveszett tárgyakat találva és véletlenül kétszer elindítva egy animációt.

Emellett találunk olyan paródiákat is a videóban, amelyek inkább a GTA-ra emlékeztetnek, vagy Hideo Kojima Metal Gear Solid-sorozatára. Nem is szaporítom tovább a szót, nézzétek végig a videót, tényleg vicces.

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love

NAPI COSPLAY BABE: Rikku (Final Fantasy X)

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu