Mi a jó isten az a Godfall? Egy előzetes alaposan bemutatja [VIDEO]

A videóban megismerhetjük a Godfall című „loot slasher” univerzumát és játékmenetét – a játék az év végén érkezik PC-re és PS5-re.

 

A tegnap esti State of Play műsor keretein belül PS4 és PS5 játékok egész sorát mutatták be röviden, ezek között talán a leghosszabb prezentációt a Counterplay Games játéka, a loot slasher-ként definiált ígéretes Godfall kapta. A videóban részletesen elmagyarázták a különböző mechanizmusok működését, a játék univerzumának bemutatása mellett, melynek egyébként premierje év végére várható. Ha eddig is követted a játék körüli híreket, akkor ez a trailer sem sok újdonságot tartogat számodra, de ha még nem nagyon ismered a témát, remek összefoglalója ez mindannak, amire számíthatsz.

 

 

A Godfall azon kevés harcos egyikének szerepébe helyez, aki képes viselni a Valorian páncélt, egy különleges páncélszettet, amely viselőjét megállíthatatlan harcossá változtatja. A játék célja új felszerelések felnyitása, amellyel még erősebbé válhatunk, s persze az, hogy elsajátítsuk a harcrendszert, majd pedig fejlesztéseinket és újonnan megszerzett tudásunkat alkalmazva a csúcsra érjünk, ahol is egy őrült isten vár ránk.

Persze eljutni odáig nem lesz könnyű, elsőnek fel kell derítenünk az elemi síkokat (föld, víz, tűz és levegő), lemészárolva szörnyű lények hordáit, hogy fejlődni tudjunk. És ha már mostanában mindenki ezen elmélkedik, nem: ez a játék nem egy GaaS lesz, azaz szolgáltatás alapú játék. Tervezői szerint egy teljes értékű megjelenést kap a cím, mindennemű mikrotranzakció nélkül, szóval nyugodtan tekinthetünk rá egy mezei loot-centrikus RPG-ként vagy ilyen elemekkel tűzdelt hack and slash-ként.

Emlékeztető: a játék PlayStation 5 megjelenése mellett jön még PC-re is az Epic Games Store-on át.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu