Nagy meglepetést rejt a Hitman 3 PlayStation előzetese [VIDEO]

Olyan Hitman 3 előzetes érkezett, amely sokak fantáziáját beindítja majd – az új fícsör is bizonyíték az IO Interactive elhivatottságára.

 

Az IO Interactive-os srácok voltak a ma esti Sony-s State of Play event egyik legelső szereplői, s nem is vesztegették az időt, hogy valami áll-leejtő újdonságot mutassanak a 2021 elején érkező Hitman 3-ból.

A videójáték igen ütős előzetest kapott, amely, ahogyan az várható is egy PlayStation bemutatón, jól kiemelte legfőbb jellemzőit PS4-en és PlayStation 5-ön.

 

 

Persze a játék remek új jeleneteket mutatott magáról mozgás közben, de ha ez nem lett volna elég, egy nem várt új lehetőségről is lehullott a lepel, mégpedig a játék PS VR támogatásáról.

Érdekelnek még infók a játékról? Kukkants be ide!

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu