DOOM Eternal – Előzetesen az első kiegészítő, az Ancient Gods [VIDEO]

Az Ancient Gods teljes előzetese csak a Gamescom-on jön, ahol majd a brutális DOOM Eternal is felbukkan.

 

A DOOM Eternal a napokban ismét a címlapokra került, köszönhetően a QuakeCon-nak, mely eseményen a Bethesda bemutatja legfrissebb lapjait a kezében, melyeket majd megjátszik a videójátékok partiján. Egyik legnagyobb kártyájukra pár órája derült fény, amikor is kiderült, hogy a véres és roppant erőszakos belső-nézetes lövölde érkezik PS5-re és Xbox Series X-re is, méghozzá ingyenesen frissíthetjük majd már meglévő példányainkat a next-gen változatra.

 

 

Most pedig a Bethesda bemutatott egy rövid kis 30 másodperces kedvcsináló videót, egy teaser-t a játék első kiegészítőjéhez, a The Ancient Gods-hoz. Ez a DOOM Eternal kampánykiegészítője lesz, s a Doom Slayer történetét folytatja egy több részre osztott tartalom során, legalábbis erre utal a videó végén látható „First Part”, azaz „Első rész” szöveg.

Amint azt láthatjátok, a DOOM Eternal DLC első előzetese csak egy kis falatnyi videó. Ahhoz, hogy az egészet láthassuk, augusztus 27-ig kell majd várnunk. A Gamescom 2020 nyitóesti rendezvényén (Opening Night Live) fogják bemutatni, ami egyébként a legfontosabb európai videójátékos rendezvény, amelyet idén persze online rendeznek meg.

Jobb lesz résen lenni, mert augusztus 7-től egészen augusztus 9 vasárnapig a QuakeCon-al ünnepeljük kedvenceinket, s talán még az is lehet, hogy új infókat kapunk a Bethesda Deathloop című játékából, vagy akár olyan legendás szériák folytatásáról, mint a The Elder Scrolls vagy a Fallout.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu