Menu

DOOM Eternal – Előzetesen az első kiegészítő, az Ancient Gods [VIDEO]

Az Ancient Gods teljes előzetese csak a Gamescom-on jön, ahol majd a brutális DOOM Eternal is felbukkan.

 

A DOOM Eternal a napokban ismét a címlapokra került, köszönhetően a QuakeCon-nak, mely eseményen a Bethesda bemutatja legfrissebb lapjait a kezében, melyeket majd megjátszik a videójátékok partiján. Egyik legnagyobb kártyájukra pár órája derült fény, amikor is kiderült, hogy a véres és roppant erőszakos belső-nézetes lövölde érkezik PS5-re és Xbox Series X-re is, méghozzá ingyenesen frissíthetjük majd már meglévő példányainkat a next-gen változatra.

 

 

Most pedig a Bethesda bemutatott egy rövid kis 30 másodperces kedvcsináló videót, egy teaser-t a játék első kiegészítőjéhez, a The Ancient Gods-hoz. Ez a DOOM Eternal kampánykiegészítője lesz, s a Doom Slayer történetét folytatja egy több részre osztott tartalom során, legalábbis erre utal a videó végén látható “First Part”, azaz „Első rész” szöveg.

Amint azt láthatjátok, a DOOM Eternal DLC első előzetese csak egy kis falatnyi videó. Ahhoz, hogy az egészet láthassuk, augusztus 27-ig kell majd várnunk. A Gamescom 2020 nyitóesti rendezvényén (Opening Night Live) fogják bemutatni, ami egyébként a legfontosabb európai videójátékos rendezvény, amelyet idén persze online rendeznek meg.

Jobb lesz résen lenni, mert augusztus 7-től egészen augusztus 9 vasárnapig a QuakeCon-al ünnepeljük kedvenceinket, s talán még az is lehet, hogy új infókat kapunk a Bethesda Deathloop című játékából, vagy akár olyan legendás szériák folytatásáról, mint a The Elder Scrolls vagy a Fallout.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu