Ingyenes a legelső Quake!

Ingyen játékok a hétvégére – az pedig sosem árt.

A QuakeCon at Home – bocsánat, „QuakeCon” at Home már elindult, és korábban már beszámoltunk a menetrendjéről. A Quake-es tartalmakat nem nagyon magába foglaló Bethesda-rendezvény azért próbál máshogy is figyelmet szerezni magának, ugyanis az id Software ikonikus FPS-e, az 1996-ban megjelent Quake ingyenes lett.

No nem a Steamen, hanem a Bethesda.net launcherén, mert most már minden nagyobb kiadónak az a trendi, hogy saját launchere és digitális boltja legyen (Activision Blizzard: Battle.net, Ubisoft: UPlay, Electronic Arts: Origin…). Szerencsére ez nem olyan hatalmas játék mint mondjuk a Call of Duty: Warzone, ami most már 200 gigabyte-ot kóstál (te jó ég; és a Call of Duty: Black Ops: Cold War miatt ez még nőni is fog…).

Az 54 MB-os játék (azért 25 éve nem voltak terabyte-os merevlemezek, meg Blu-ray meghajtó sem) nem biztos, hogy rögtön felbukkan a Bethesdás fiókunkon, így ekkor érdemes kijelentkezni, majd visszalépni – ekkor már elvileg ott kell lennie a könyvtárunkban. Persze érdemes az egeres körülnézést bekapcsolni – ehhez a konzolba érdemes ezt beütni, hogy +mlook.

Ez pedig csak részben tartozik ide, de mégis ingyenes játékról van szó: a Humble Bundle-n még két napig ingyenes az F1 2018. Jó, ez nem a legújabb, de ez is valami. Ha esetleg a pult alól megtaláljuk a Denuvo-mentesen kiszivárgott exe fájlt, akkor nem kell a gépigény és az idióta szaggatások miatt aggódni.

A végére pedig akkor a szokásos kórus: jó játékot.

Forrás: PCGamer

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu