Nem csak Spider-Man miatt jobb a PS-es Marvel’s Avengers [VIDEO]

Pókarc mellett más előnyei is lesznek a PlayStation változatnak – legalábbis ez derül ki a Marvel’s Avengers új előzeteséből.

 

A PS4 felhasználók már kipróbálhatják a kooperatív looter-t egy zárt béta keretein belül.

A Marvel’s Avengers és a játékos közösség közötti kapcsolat kezd egyre komplikáltabb lenni. Nem volt könnyű elnyernie a fanok bizalmát, és pont amikor sok-sok munka után már úgy látszott hogy sínen van a játék hírneve, Spider-Man PS4-exkluzivitásának híre mindent a feje tetejére állított, rengeteg panaszra adva okot, s széles körben megosztva a közösség véleményét.

De ezek az előnyök, amelyek a Square Enix és a PlayStation közötti üzleti megállapodás jegyében születtek nem érnek Spidey-nál véget, úgyhogy a kiadó ki is dobott egy trailert ami részletesen bemutatja, hogy a PS4 játékosok milyen exkluzív tartalmakat is élvezhetnek majd konzoljukon. Kezdve a zárt bétával ugye, ami azoknak áll nyitva, akik előrendelték a játékot, s amely most indult a Sony konzolján, s ami ismét kinyitja majd kapuit jövő héten, ugyanúgy PS4-en, 7 nappal a konkurencia, az Xbox One és a PC előtt.

 

 

Ha pedig ez nem lenne elég, lesznek még „Exclusive Community Challenges” elnevezésű közösségi események minden hónapban, egészen 2021. szeptember 4.-ig, amikoris az exkluzivitás lejár. Mindezek mellett legendás páncélokat és jelmezeket is 30 nappal más platformok előtt vásárolhatnak majd meg a játékosok a belső áruházból, ezek közül néhányat már látni is lehet a videóban.

A Marvel’s Avengers szeptember 4.-én érkezik PS4-re, PC-re és Xbox One-ra; ezek mellett pedig kilátásba van helyezve next-gen megjelenés is. Hőseink, mint Hawkeye (Sólyomszem) a jövőben ingyenesek lesznek, de mint látható, lesz itt mire elszórni a pénzt bőven…

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu