PGA Tour 2K21 – Részletes videón a játékmenet [VIDEO]

A HB Studios fejlesztői több játékmódot és testreszabási lehetőséget is mutatnak nekünk az érkező PGA Tour 2K21-ből.

 

Már készülnek a játék augusztus 21.-ei megjelenésére, így a fejlesztőcsapat, a HB Studios bemutatott egy igen részletes demót új játékukból, a PGA Tour 2K21-ből, amely a veterán golfjátékosoknak és az újoncoknak egyaránt egy élvezetes és hozzáférhető élményt kínál.

A játékban több mint 30 event kapott helyet, 15 licencelt terepen. A videó bemutatja a játék tutorial szegmensét, mellyel a azt prezentálják nekünk, hogy hogyan is néz ki egy tökéletes ütés, mellette pedig napi kihívások is várnak ránk, melyek diszkrét kis figyelmeztetőként jelennek meg, amikor elindítjuk a játékot.

A fejlesztők nem felejtik el megmutatni nekünk a testreszabási lehetőségek széles tárházát sem, új ruhákat, különböző kiegészítőket adhatunk majd hozzá megjelenésünkhöz a golf világának legnagyobb márkái közül, a játékosok még le is szerződhetnek majd egy márkával, s a színeikben versenyezve s kihívásokat teljesítve új, exkluzív ruhadarabokat vagy egyéb cuccokat, sőt, akár ütőket nyithatnak fel, hála ezen együttműködéseknek.

 

 

A fejlesztői demó bemutatta az egyik újdonságot is, a karrierünk során ugyanis lassan riválisokat szerzünk a 20 legjobb golfjátékos közül, s őket kell legyőznünk direkt párbaj során.

Végül pedig egy másik érdekességről is lehullott a lepel, mégpedig a játék prezentációját illetően, több bejátszás is lesz ugyanis, hogy a játék mindinkább úgy nézzen ki, mint egy hivatalos televíziós közvetítés, beleértve ebbe a profi kommentátorokat és a visszajátszásokat is, melyek párhuzamosan megmutatják, hogy riválisaink hol járnak éppen.

A PGA Tour 2K21-ben több mint 30 event kapott helyet 15 licencelt helyszínen, a játékosok egy egész szezont végigjátszhatnak majd, mielőtt a tekintélyes FEDEX kupazáróhoz érkeznek. A játék PS4-re, Xbox One-ra, Google Stadia-ra, Nintendo Switch-re és PC-re jön a Steam-en keresztül, augusztus 21.-én.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu