Szürreális előzetesen a Ghostwire Tokyo a Quakecon-on [VIDEO]

Igen, a Ghostwire Tokyo-ban tudunk kutyát simogatni, emellett Shinji Mikami úgy hivatkozik magára, mint „élő őskövületre”. Különös híreink következnek.

 

A Ghostwire: Tokyo Shinji Mikami, a legendás horroralkotó, a Resident Evil atyjának új játéka. Ő talán a játékipar egyik legnagyobb elméje, ha horrorról van szó. A Resi mellett olyan játékokért is ő felelt, mint a Shadows of the Damned vagy a The Evil Within saga.

A japán direktor kihasználta a QuakeCon körüli felhajtást, hogy bemutasson egy új videót, melyben további részleteket árul el új játékáról, a Ghostwire: Tokyo-ról, ami PS5-re és PC-re jön majd. A játékot már bemutatták a State of Play prezentáción, s az egyike volt a Sony új generációs konzoljára érkező játékoknak.

Mikami a videó főszereplője, amiben bejelenti, hogy tudunk majd kutyát simogatni a következő játékában

 

 

Mikami felhasználta a Bethesda eseményét arra, hogy meséljen új játékáról. A játék egyik új aspektusa olyasvalami, ami azonnali vásárlást jelent majd sokaknak: a Ghostwire: Tokyo-ban megsimogathatjuk majd a kutyákat. Ezt maga a játék mögött álló legenda mondta el egy perces videójában, amely úgy kezdődik, hogy a Resident Evil édesapja, mint a „videójátékok élő őskövülete” hivatkozik magára.

A Ghostwire: Tokyo valamikor 2021-ben érkezik. A kalandban, amellett hogy szerepet kapnak a kutyák, belső nézetes akció is lesz, jellegzetes keleti horrorkörnyezetben, felzaklató és nyugtalanító helyzetekkel, amint azt a játékmenet előzeteséből is láthattuk.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu