Fast & Furious: Crossroads: ez nem marad a „családban”: az eddigi értékelések alapján borzalmas lett

Egészen elképesztő, hogy a Project Cars fejlesztői és az Activision kiadója adták ki a kezükből a Fast & Furious: Crossroads címmel ellátott hulladékot, amely az eddigi Steam és Metacritic értékelések alapján nemhogy 60 eurót (az árát) de konkrétan – pestiesen szólva – egy ruppót sem ér.

Hatalmas jóindulat kellett volna hozzá, hogy az eleve röhejesen ocsmánynak tűnő, kb. okostelefonos szintű grafika láttán (amelyben például Vin Diesel kidolgozása még a Xbox 360-as 2009 Wheelmanban is mérföldkövekkel jobban néz ki) ne gondoljunk arra, hogy maga a játék is pocsék lesz. Jóindulat ide, vagy oda, az eddigi felhasználói értékelések alapján valóban játékipar hulladék lett. A borzalmasan ocsmány és fapados a játék állítólag még egy 2080 TI-vel is 60 fps alá esik, pedig senki sem akart hinni a szemének, amikor az ajánlott követelmények között meglátta ezt a méregdrága grafikus kártyát.

A konkrét számok tükrében: 26 Steam-értékelés zöme negatív lett, ezek alapján pedig a játék 38%-on áll, ami egyfajta negatív rekordnak számít egy AAA-játék (bár ez csak kategória, nem jelző) esetében. Nem dicsérték a Metacritic-en sem a felhasználók a játékot, ahol ezúttal tényleg nem a „szokásos” egyéb okokból a játékra zúduló gyűlölet-cunami miatt áll jelenleg 3.2/10-en a felhasználói index, hanem tényleg ennyire tré a játék. A szaksajtó tesztjei még most érkeznek (V-nek nemrég osztottam ki a játékot), az egyetlen eddigi tesztet a GameSpew nevű oldal írta a Fast & Furious: Crossroads-ról és 3/10-et adtak rá. Egyetlen pozitívumként azt tudták csak kiemelni, hogy egy-két átvezető vicces, minden más viszont borzalmas, különösen az autók irányítása, amit szintén kiemelt a tesztelő.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu