GeForce Now Steam-kompatibilitás, 8 új játék

Egy ideje szinkronizálhatjuk Steam-fiókunkat a GeForce Now szolgáltatással, most pedig még 8 támogatott játék érkezett, köztük a SUPERHOT-al.

 

Sok minden történt múlt héten az Nvidia felhőalapú szolgáltatása, a GeForce Now háza táján. Két jó hír is érkezett a közelmúltban: az egyik talán a legfontosabb a szolgáltatás történetében, méghozzá az, hogy Steam-fiókunk is szinkronizálható lett, a kompatibilis játékok pedig felbukkannak mostantól a streaming platformon lévő játékkönyvtárunkban.

Korábban kézileg kellett megkeresni a GeForce Now-al kompatibilis címeket. Mint bizonyára tudjátok, ez a platform más áruházi fiókunkhoz csatlakozik, s azokon keresztül felhőben streamel nekünk játékokat, amelyeket már megvásároltunk, illetve amelyeket támogat az Nvidia.

A másik jó hír a felhasználóknak, hogy 8 új cím költözik GeForce Now-ra. Az Nvidia ezekkel igyekszik visszaépíteni korábbi katalógusát, mely igen sok játékot veszített. A közelmúltban érkezett, támogatott játékok közül kiemelendő a Death Stranding, ami DLSS 2.0 technológiával jelent meg a platformon, illetve a Disco Elysium, a sikeres RPG.

Az Nvidia továbbra is új játékokat hoz be és szerez vissza a GeForce Now-hoz

A játékok, amelyek a GeForce Now-ra érkeztek például az Othercide (Steam), a SUPERHOT: Mind Control Delete (Epic Games Store), a Ho Tu Lo Shu: The Books of Dragon, az Into the Breach (Epic Games Store), a Just Cause 2, a Thief és a Trackmania Turbo (Uplay). És igen, ez csak hét, mert a nyolcadik egy visszatérő: a Russian Fishing 4.

Végül pedig, az Nivida megerősítette, hogy támogatja az NVIDIA Highlights-ot az ARK: Survival Evolved-ban (Epic Games Store és Steam). Úgy tűnik a szolgáltatásnak van, aki ad még egy második esélyt, például az Epic Games, amely így tovább fejlődhet.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu