Már elő lehet rendelni a Mass Effect Trilogy felújítását?

Az Egyesült Királyság egyik nagy videojátékos forgalmazója már felkészült erre is…

A Redditen bukkant fel az alábbi néhány kép.

Ezt azért meg kell magyaráznunk. A nyugati országokban elfogadott, hogy a játékokra egy kisebb összeget (jelen esetben 5 fontot… kb. 2 ezer forintot) előre kifizethetünk egy játékért, hogy ezzel biztosíthassunk magunknak egy lemezt/kazettát az adott cím lemezes/fizikai kiadásából. Erről láthatunk egy blokkot az első két képen. A GAME egyik üzletéből származik a bizonylat, persze kicenzúrázva, hogy a szivárgásnak ne legyen rögtön áldozata, mert ezért nagy eséllyel kirúgják az illetőt.

DEP PS4 N7 – DEP – előrendelésre fizetés, pontosabban előleg. PS4 – magától adódó, PlayStation 4. N7 – ez pedig a Mass Effect-játékokban egyfajta katonai, haditechnikai képesítés (konkrétan a legmagasabb szint a különleges alakulatok között). A GAME-en belül így hivatkoznak a Mass Effect Trilogy-ra, ám ha a játék weboldalára nézünk, akkor bizony csak egy hibaüzenettel találjuk szembe magunkat.

De nézzünk csak rá a harmadik képre! Ott egy megjelenési dátumot is feltüntettek, pontosabban szeptember 29-ét. Mivel ez egy keddi nap lesz, logikusnak tűnik ebből a szemszögből a GAME információja. Sőt, a cégen belül listázzák a játékok megjelenési dátumait, hogy az alkalmazottak fel tudjanak készülni az adott rohamokra, és ott is ugyanúgy szeptember utolsó keddjét véljük felfedezni a lenti képen.

Persze ez még nem hivatalos, és a szeptember 29-ei dátum sem olyan biztos még, ugyanis a koronavírus-világjárvány még alaposan felboríthatja a terveket. (Elvégre hány játékot láttunk elhalasztani erre hivatkozva?) Viszont az, hogy már előrendelés is volt (talán nem kamu az egész…), és már a GAME weboldalán is felkészültek erre (jó, azóta levették…), valósnak tünteti fel az egészet.

Ha szerencsénk van, a Gamescom során az Electronic Arts be is jelenti a Mass Effect Trilogy Remastered-et, ami tehát PlayStation 4-re biztosan meg fog jelenni. (Mi nem zárunk ki egy PlayStation 5 verziót sem… és lehet, hogy a Sony egyik külsős megállapodásra pont erre a játékra vonatkozik…?) Persze lehet, hogy végül csak 2021 elején jön ki – a kiadó ebben az üzleti évben biztosan ki akarja adni Shepard kalandjait.

Forrás: PSU

View post on imgur.com

View post on imgur.com

View post on imgur.com

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu