Microsoft Flight Simulator – A játék állatvilága [VIDEO]

Állat világot hoztak nekünk össze – úgy értem valóban, kidolgozott állatok a Microsoft Flight Simulator új előzeteseiben!

 

Nem csak gyönyörűen megalkotott tájak és városok várnak ránk az Asobo Studio repülős játékában.

Az elmúlt napokban, néhány szerencsés már megindult az egekbe a Föld körül ebben a kivételes repülős játékban, a Microsoft Flight Simulator-ban. Azt már eddig is tudtuk, hogy a redmondi tehnológiai óriás valami elképesztőt kíván alkotni, ügyelve minden apró részletre, ebbe beleértve a helyi élővilágot is a Föld különböző pontjairól, beleértve ezen állatok közé az elefántokat és a zsiráfokat is.

 

 

 

Két feltöltő is megmutatta az állatokat a játékból, a The Flight Sim Deck YouTube-csatornája, és az ObsidianAnt felülete, amely kiemeli, hogy nem csak a hatalmas városok, emlékművek vagy jellegzetes tájak kerültek élethű kidolgozásra a Microsoft Flight Simulator-ban, de a szárazföldi és égi élővilág is hozzájárul majd ahhoz, hogy valóban ott érezzük magunkat a pilótaszékben. Egész madárrajok vonulásának lehetünk majd szemtanúi, még varázslatosabbá téve utazásunkat.

Ezzel pedig az állatok is hozzátesznek majd a látványosságok sorához, mint például a földi-égi forgalom, vagy az időjárás valós időben, vagy akár a kidolgozott repterek megszámlálhatatlan kis részlete.

A Microsoft Flight Simulator augusztus 18.-án jön a boltokba PC-re, a hivatalos Windows 10 áruházba, illetve Steam-re, és persze Xbox Game Pass-be, egy lemezes megjelenéssel együtt, ami 10 lemezből álló szettet takar majd. Persze az Xbox One-verzióról se feledkezzünk meg – az is jön, és kíváncsian várjuk, mit sikerül majd kisajtolni a gépből!

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu