Menu

Microsoft Flight Simulator – A játék állatvilága [VIDEO]

Állat világot hoztak nekünk össze – úgy értem valóban, kidolgozott állatok a Microsoft Flight Simulator új előzeteseiben!

 

Nem csak gyönyörűen megalkotott tájak és városok várnak ránk az Asobo Studio repülős játékában.

Az elmúlt napokban, néhány szerencsés már megindult az egekbe a Föld körül ebben a kivételes repülős játékban, a Microsoft Flight Simulator-ban. Azt már eddig is tudtuk, hogy a redmondi tehnológiai óriás valami elképesztőt kíván alkotni, ügyelve minden apró részletre, ebbe beleértve a helyi élővilágot is a Föld különböző pontjairól, beleértve ezen állatok közé az elefántokat és a zsiráfokat is.

 

 

 

Két feltöltő is megmutatta az állatokat a játékból, a The Flight Sim Deck YouTube-csatornája, és az ObsidianAnt felülete, amely kiemeli, hogy nem csak a hatalmas városok, emlékművek vagy jellegzetes tájak kerültek élethű kidolgozásra a Microsoft Flight Simulator-ban, de a szárazföldi és égi élővilág is hozzájárul majd ahhoz, hogy valóban ott érezzük magunkat a pilótaszékben. Egész madárrajok vonulásának lehetünk majd szemtanúi, még varázslatosabbá téve utazásunkat.

Ezzel pedig az állatok is hozzátesznek majd a látványosságok sorához, mint például a földi-égi forgalom, vagy az időjárás valós időben, vagy akár a kidolgozott repterek megszámlálhatatlan kis részlete.

A Microsoft Flight Simulator augusztus 18.-án jön a boltokba PC-re, a hivatalos Windows 10 áruházba, illetve Steam-re, és persze Xbox Game Pass-be, egy lemezes megjelenéssel együtt, ami 10 lemezből álló szettet takar majd. Persze az Xbox One-verzióról se feledkezzünk meg – az is jön, és kíváncsian várjuk, mit sikerül majd kisajtolni a gépből!

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu