Nagy pofon a Street Fighter fanoknak: távozott Yoshinori Ono!

Yoshinori Ono, az Onimusha, a Dead Rising, a Darkstalkers és persze a Street Fighter producere 30 év után otthagyja a Capcom-ot.

 

Szomorú nap ez a Street Fighter és Capcom szerelmeseinek. Yoshinori Ono, a franchise játékainak producere Twitteren jelentette be, hogy elhagyja a céget. Azt nem fedte fel, hogy miért, de írásából sugárzik a Street Fighter, a rajongók és a Capcom iránti szeretet.

 

 

„Jó hosszú időt töltöttem a Street Fighter-el, átéltem jó és rossz pillanatokat,” -írja Ono a szövegben. „Szívem tele van hálával azon játékosok felé, akik az elmúlt élvtizedben is támogatták a sorozatot.” – mondta.

Az érzelmes szavak után, melyeket a szöveg közepén olvashatunk, mintha csak semmiség volna, a japán alkotó ledobja a bombát: „Miután 30 évet töltöttem a Capcom-nál, idén nyáron elmegyek, otthagyom a vállalatot.” – jelentette ki Yoshinori Ono, ezzel bejelentve lemondását eddigi pozíciójáról. Ugyanakkor nem habozott kijelenteni, hogy a Street Fighter új alkotói is valami igazán különlegeset fognak kihozni a szériából.

Ono, aki azt mondta, hogy továbbra is figyelni fogja a híreket és követni a széria játékait, azzal kezdte, hogy bocsánatot kért a Capcom Pro Tour 2020 körüli balhéért. Az esport eseményre is kihatott a koronavírus, s úgy tűnik, hogy a helyzet ellenére a rajongók nem igen voltak boldogok amiért az online került megrendezésre.

Ez a hír sok játékost hidegzuhanyként érhetett. Majd meglátjuk, hogy ezek után lesz-e Street Fighter VI, és ha lesz, akkor milyen játék lesz, addig is a játékosoknak be kell érniük a Street Fighter V ötödik évadjának tartalmával, melyet a napokban fedett fel a Capcom.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu