Idén nem jelenik meg a Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2

Újabb játék csatlakozik a „nem idén, csak jövőre” csoporthoz.

A Paradox Interactive (a kiadó) és a Hardsuit Labs (a fejlesztő stúdió) a Twitteren közölte, hogy az eddig tervezett 2020-as megjelenés nem fog összejönni a Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2-nek, hanem ehelyett valamikor 2021-ben fog elérhetővé válni a Sötétség világában játszódó történetek egyike.

A közleményben a Hardsuit Labstól Andy Kipling, illetve a Paradox Interactive-tól Jakob Munthe azt mondja, hogy a céljuk mindig is a lehető legjobb játék megalkotása volt, hogy a Sötétség világában újraképzelt Seattle-ben elmerülhessünk majd, és hogy az eredeti Bloodlineshoz méltó folytatásban élhessük át. A lécet túl magasra emelték, és a célok is nagyra törőek, ezért ismét halasztottak a játékon (mivel korábban 2020 tavaszára tervezték a Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 megjelenését.

Több idő kell nekik, így az idei megjelenési időszakot lehetetlennek tartják, de úgy látják, hogy ez kell a legjobb játékosélmény megvalósításához. Ez számukra továbbra sem egy könnyű döntés, és nem ez volt az első lehetőségük – a további néhány hónap során új részleteket fognak közölni a megjelenési időzítésről, illetve a szervezetbeli változtatásokról, amiket mind a jó minőség elérése miatt hajtanak végre. Szerintük ez nagy csalódást okoz sokunknak, de úgy vélik, hogy a közösségük nagy része megérti ezt, és bíznak abban, hogy megértjük: ez volt a legjobb döntés, amit meghozhattak.

Így a Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 valamikor 2021-ben fog megjelenni PlayStation 5-re, Xbox Series X-re, PC-re (ezen belül is Steamen, GOG-on, illetve az Epic Games Store-on), továbbá PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Mivel ez a történet nem tűnik még olyan nagyon kereknek, szerintünk ebből még meglépi a Hardsuit Labs azt, hogy a PlayStation 4, Xbox One verziót kidobják azzal a kifogással, hogy a két konzolon a teljesítmény nem volt számukra megfelelő. (Láttunk már erre példát.)

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu