Így változott a Marvel’s Avengers grafikája egy év alatt [VIDEO]

Első prezentációtól a bétáig – lássuk, hogy a Marvel’s Avengers is átesett-e valamiféle butításon!

 

A Marvel’s Avengers hamarosan boltokba kerül. A hétvége folyamán és a hónap hátralévő részében néhány szerencsés felhasználó tesztelheti a játék bétáját, ami a Destiny-hez hasonló GaaS, azaz Game as a Service játékmodellt használja majd, azaz szolgáltatásként, platformként tekintenek a játékra, amelyet folyamatosan bővíteni fognak.

Nem ritka az, hogy a játékok külsőleg is megváltoznak a videójátékos prezentáción bemutatottakhoz képest. Pontosan ezt a különbséget vetette össze az El Analista de Bits csapata egy videóban a Crystal Dynamics Bosszúállók játéka kapcsán, azaz a 2019-es E3 prezentáció anyagát a szinte már véglegesnek tekinthető bétával.

 

 

Az összehasonlítás szerint a Marvel’s Avengers elég hű maradt az eredeti elképzelésekhez. Vannak persze változtatások a művészi dizájn terén, például megváltozott Thor haja. A fizika bizonyos elemei (mint például Black Widow, azaz Fekete Özvegy haja) illetve az elmosódás effektjei még javultak is.

A videó jól szemlélteti, hogy amin butítaniuk kellett sajnos az a növényzet az egyes helyszíneken, illetve a részecskék számán is csökkentettek, emellett jelenleg gondok akadnak a textúrák betöltésével bizonyos helyeken. Ezekhez jön hozzá, hogy az E3-on látott támadások némelyike nem szerepel a bétában, mert valószínűleg csak később nyílik fel. A végső verdikt az, hogy nem történt downgrade: sőt, bizonyos pontokon még jobban is teljesít a mostani béta.

A játék egyébként szépen belekeveredett a platformok között dúló exkluzivitási háború botrányába, amikor is kiderült, hogy Spider-Man PlayStation-exkluzív karakter lesz, miközben egyes DLC-k pedig mobilexkluzívok lesznek.

A Marvel’s Avengers szeptember 4.-én jelenik meg PS4-re, Xbox One-ra és PC-re. Később lesz még PS5-ös és Xbox Series X-es next-gen konzolváltozat is, amelyre ingyenesen frissíthetnek majd azok, akik korábban már megvásárolták a játékot.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu