Remothered: Broken Porcelain ‘Ashmann Residents’ előzetes [VIDEO]

A kiadó Modus Games és a fejlesztő Stormind Games új előzetest adott ki a Remothered: Broken Porcelain túlélő-horrorhoz.

 

Ideje megismerkednünk a horrorjáték szereplőgárdájával, azaz az Ashmann Inn ijesztő arcaival és félelmetes helyzeteivel.

 

Íme a részletek a játék Steam adatlapjáról:

A Broken Porcelain számtalan szívesen látott változást hoz a sorozat életébe, bemutatva egy új játékmenetet és új történetmesélési elemeket, melyek új életet lehelnek a karakterekbe és korábban nem látott beleéléssel töltik meg ezt a sokáig kísértő kalandot – tökéletes lesz friss beugróknak és a sorozat visszatérő játékosainak egyaránt.

Az Ashmann fogadó nem adja a titkait egykönnyen – a rejtélyek összefonódnak, őreik a stalkerek, a leselkedők, az időben elveszett nagy hatalmú vadászok, akiket fogva tart ez a hely. A túléléshez több kell, mint gyors reflexek, hiszen a stratégiázás és a nyersanyagokkal való gazdálkodás kritikusak lesznek félelmetes kalandjaink során. Légy okos – tudd, hogy mikor osonj, mikor menekülj el, de azt is, hogy mikor kell küzdened – ezúton a vadászokból hamar préda lesz.

 

A játék kulcselemei

  • Izgalmas pszichológiai mélységű történet. A díjnyertes kultuszjáték, a Remothered visszatér a Broken Porcelain-al, a tökéletes belépési ponttal az új rajongók számára, akik még csak most fedezik fel a sorozatot, s a game egyúttal folytatást is nyújt a még több részletre kíváncsi veterán fanoknak, akik kíváncsiak még több részletre a Tormented Fathers körül.
  • Élethű túlélő horror. Az Ashmann Inn legalább olyan gazdag nyersanyagokban, mint veszélyekben. Óvatosan kutasd át a környezeted, olyan tárgyak után kutatva, amelyek segíthetnek további felfedezéseid során, amint felderíted a nyugtalantó helyszíneket, s a rettenetes múlt részleteit.
  • Intenzív lopakodós játékmenet. Lopakodj az Ashmann Inn árnyai között, vess be minden rendelkezésedre álló eszközt, hogy ügyesen elcsald ellenfeleidet, majd elmenekülj előlük.
  • Nyomozz és menekülj. Kihívást jelentő feladványok, kibővített háttértörténet, s egy nyomasztó játékzene Luca Balboni zeneszerzőtől (Remothered: Tormented Fathers, Mine, Watch Them Fall), melyek együtt gondoskodnak róla, hogy a sötét és baljós hangulatú játék igazi rettegéssé váljék, amely azután is veled marad, hogy végigjátszottad azt…
  • Erős karakterek. Karizmatikus és magukkal ragadó szereplők felhozatala, köztük a rajongók kedvenceivel, a nagy visszatérőkkel, akik most találkoznak az új arcokkal. A szereplőket klasszikus horrorkarakterek ihlették.
  • Valós idejű átvezetők. A sorozat történetében most először valós idejű átvezetővideók lehelnek majd új életet a Remothered karaktereibe és világába a korábban nem látott immerzió érdekében.

 

A játékot rendezte Chris Darril, a Darril Arts-tól. A Darril Arts egy digitális művészetekért felelős szórakoztatóipari vállalat, melynek célja egye gazdagabbá tenni a játékok világát, s az animációs világot olyan multimédia-alkotásokkal, melyeket nyugodtan értékelhetünk a hetedik és nyolcadik művészeti ág képviselőiként.

 

A Remothered: Broken Porcelain PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switch-re és PC-re jön majd Steam-en keresztül, október 20.-án.

 

Most pedig tekintsétek meg az előzetest:

 

 

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu