A Daybreak Games felvásárolta a rejtélyes új Alien game készítőit

A Cold Iron Studios folytatja a munkálatokat az új Alien akciójátékon a PlanetSide és H1Z1 kiadójával – vajon mi készül a csapat boszorkánykonyhájában?

 

Igen sok az ismeretlen tényező az új Alien videójáték körül, melyen a Cold Iron Studios dolgozik, melyről már azt is rebesgették, hogy egy MMO lesz az Alien univerzumában. Persze mai napig fogalmunk sincs arról, hogy pontosan mi a csudán is dolgozik a team, azonban most magáról a csapatról érkeztek részletek, akiket felvásárolt a Daybreak Games.

„Rendkívül izgatottak vagyunk s büszkék, hogy a Daybreak-család tagjai lehetünk.” mondta a Cold Iron Studios társalapító igazgatója, Craig Zinkievich, aki tovább vezeti fejlesztőit az Alien játékon folytatott munkálatok során. „A Daybreak és a Cold Iron osztozik egyazon szenvedélyen, s nagy múlttal rendelkezik multiplayer, többjátékos akciójátékok létrehozásában egy szélesebb közönségnek.” – tette hozzá hivatalos közleményében.

„Ha kombináljuk több évtizednyi tapasztalatunkat, melyet sikeres multiplayer címek fejlesztése és megjelentetése során szereztünk, akkor jól látható, hogy minket a jó ég is egymásnak teremtett.” Sajnos még mindig nem tudni többet erről a rejtélyes Alien gameről, melyről már 2018 óta tudunk.

Ez volt a FoxNext egyik nagy projektje, a Fox videójátékokért felelős részlegének, de egy pár hónapja a Disney eladta a FoxNext-et, amellyel véget ért a cég pályafutása a játékiparban. Ezért kellett most az Iron Cold Studios-nak új partner után néznie, akikkel befejezhetik projektjüket.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu