Kiderült volna a Pókember 3. alcíme?

MOZI HÍREK – Koronavírus ide, vagy oda, az élet nem áll meg és már folynak a Pókember 3 előkészületei és ennek kapcsán már a film címe is kiszivároghatott.

Bár volt egy olyan rövid időszak, amikor a Sony és a Marvel összeveszése miatt mindenki arra számított, hogy véget érhet Pókember Marvel filmes univerzumának időszaka, azonban végül is a két cég stúdió megegyezett és tavaly szeptemberben közösen bejelentették, hogy készül már Tom Holland Spider-Man filmje. Ráadásul még arról is beszéltek, hogy az MCU eljövendő részeinek nem kell majd nélkülözniük a hálószövőt. Most már csak az az egyetlen kérdőjel, hogy vajon mikor láthatjuk ismét a filmvásznon Peter Parkert?

A koronavírus-járvány előtt még biztosnak tűnt, hogy már jövő júliusban a mozikban lehet rohanni a hálóvető legújabb kalandjáért, amelyet majd ismét csak Jon Watts rendez, a pandémia miatt azonban a premier decemberre tolódott. Viszont az jó hír, hogy a Murphy’s Multiverse információi szerint Atlantában elkezdték felhúzni a díszleteket, továbbá felkészülnek a forgatásra, és még az is kiszivárgott, hogy a harmadik felvonás alcíme Homesick, azaz honvágy (vagy Hazavágyódás) lesz. Tehát így a teljes cím, Pókember: Honvágy lenne.

Erre még az is utal, hogy az Esquire és a Maxim oldalán is ez a cím szerepel a felsorolásban.

Nyilván még mindezek ellenére sem szabad készpénznek venni ezt a címet, viszont tény, hogy ez logikus is lenne a második, „Idegenben” alcímű részből.

Nektek mi véleményetek arról, ha harmadik rész alcíme tényleg Homesick lenne? Jó ötletnek tartanátok? Vagy jobb ötletetek van? Írjátok meg itt lent kommentárban!​​​​​​

Forrás: Murphy’s multiverse

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu