Menu

Shin Megami Tensei III: Nocturne HD – Dante pokla [VIDEO]

A Shin Megami Tensei III: Nocturne HD szerepeltetni fogja a Devil May Cry-széria ikonját, Dante-t is. Fizetős DLC-vel, persze.

 

Ez az egyik legrégebbi játékos mém, és igen, az Atlus visszahozza Dante-t a Devil May Cry-sorozatból a Shin Megami Tensei III: Nocturne HD Remaster-be. Habár ehhez egy kicsit a zsebünkbe kell majd nyúlni – ugyanis a karakter egy 10 $-os DLC-ként érkezik, azaz úgy durván 3000 Ft-al megúszható lesz a gaming ikon beszerzése.

A japán megjelenéssel egyidőben érkezik majd az opcionálisan megvásárolható Maniax Pack DLC, amely minden jelenetben lecseréli Raidou Kuzunoha-t a híres démonvadászra. A ’Son’s Oath’ skill is kap egy Pierce Effect-et, azaz átszúró tulajdonságot, ami jellemzően a páncélok ellen jó, s az utolsó főgonosz elleni küzdelemnél jön majd jól. Nézzétek meg a klasszikus Dante-t akcióban:

 

 

Ti megveszitek majd a játékot s vele a DLC-t, hogy a mém újraéledjen?

A Shin Megami Tensei III: Nocturne HD Remaster Nintendo Switch-re és Sony PlayStation 4-re érkezik majd, Ázsiában október 29.-én, világszerte pedig 2021 év elején.

Forrás: Pushsquare.com

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu