Shin Megami Tensei III: Nocturne HD – Dante pokla [VIDEO]

A Shin Megami Tensei III: Nocturne HD szerepeltetni fogja a Devil May Cry-széria ikonját, Dante-t is. Fizetős DLC-vel, persze.

 

Ez az egyik legrégebbi játékos mém, és igen, az Atlus visszahozza Dante-t a Devil May Cry-sorozatból a Shin Megami Tensei III: Nocturne HD Remaster-be. Habár ehhez egy kicsit a zsebünkbe kell majd nyúlni – ugyanis a karakter egy 10 $-os DLC-ként érkezik, azaz úgy durván 3000 Ft-al megúszható lesz a gaming ikon beszerzése.

A japán megjelenéssel egyidőben érkezik majd az opcionálisan megvásárolható Maniax Pack DLC, amely minden jelenetben lecseréli Raidou Kuzunoha-t a híres démonvadászra. A ’Son’s Oath’ skill is kap egy Pierce Effect-et, azaz átszúró tulajdonságot, ami jellemzően a páncélok ellen jó, s az utolsó főgonosz elleni küzdelemnél jön majd jól. Nézzétek meg a klasszikus Dante-t akcióban:

 

 

Ti megveszitek majd a játékot s vele a DLC-t, hogy a mém újraéledjen?

A Shin Megami Tensei III: Nocturne HD Remaster Nintendo Switch-re és Sony PlayStation 4-re érkezik majd, Ázsiában október 29.-én, világszerte pedig 2021 év elején.

Forrás: Pushsquare.com

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu