Splinter Cell – Sam Fisher a Rainbow Six Siege-ben [VIDEO]

Sam Fisher szolgálatra jelentkezik – ha már nem adnak ki új Splinter Cell-t, legalább egy eventtel berakják hősünket a Rainbow Six Siege-be.

 

Sam Fisher vendégszereplése máris egy ok lehet a fanoknak arra, hogy kipróbálják az R6-ot. Persze a Ubisoft pont erre épít, Fisher nem először lett előrántva, hogy egy játékuk népszerűségét fokozzák vele: már a Ghost Recon: Wildlands-ban is szerepelt.

Évek óta hallunk pletykákat egy lehetséges új Splinter Cell-ről, de a Ubisoft csak nem ad ki semmit. Sam Fisher, a lopakodós játék főhőse ennek ellenére továbbra is cameozik. Először egy Ghost Recon Wildlands misszió során találkozhattunk vele, majd pedig karakterként kapott helyet az Elite Squad mobiljátékban, most pedig egy különleges eventtel a Rainbow Six Siege-be jön.

 

 

Bizony, a jó öreg Sam Fisher is operátor lesz a francia vállalat taktikai multiplayerében, mégpedig az Operation Shadow Legacy event alatt. Egy kedvcsináló trailer mellett mást nem tudtunk meg Fisher megjelenéséről, habár várhatóan több infó is lesz erről a hétvégén a NA-Mini Major Finals során.

A Rainbow Six Siege igazán sikeres játéka lett a Ubisoft-nak, az esport egyik legfontosabb címe az R6. A játék PS5 és Xbox Series X verzióját is megerősítették, habár erről még nem tudni többet.

Talán kiderül még valami Sam Fisher jövőjéről is, aki a Splinter Cell főszereplőjéből egyszerű cameo-k főszereplője lett.

A Ubisoft is tudja, hogy nagyon sokan szeretnének egy új Splinter Cell-t, de jelenleg nem történt bejelentés ezt illetően.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu