Bosszantó bejelentés a Control Ultimate Edition kapcsán [VIDEO]

Control Ultimate Edition – érdemes lesz lecsapni rá, mert csak ez a verzió lesz ingyenesen frissíthető PS5-ös és Xbox Series X-es változatra!

 

Ha még nem volt lehetőséged kipróbálni a Control-t, a Max Payne és az Alan Wake alkotóinak legújabb játékát, akkor talán örülni fogsz a hírnek, hogy a Remedy egy Év játéka kiadást tervez a játékból, amiben az alapjáték és a plusz kiegészítők is benne lesznek. Ráadásul nem is kell már sokat várnunk a Control Ultimate Edition-re.

 

 

Csak ha megvásárolod az Ultimate Edition-t frissítheted játékodat ingyenesen a PS5-ös és Xbox Series X-es fejlettebb változatokra.

„Magába foglalja a két kiegészítőt, a The Foundation-t és az AWE-t, mellette minden tartalmi frissítést a játék megjelenése óta.” – jelenti a stúdió, amely a szép emlékű Max Payne 2-ért is felelt. A Remedy mellette közölte, hogy a Control eme új verziója augusztus 27.-én jön PC-re a Steam-en át, amelyet a PS4-es, Xbox One-os és Epic Games Store megjelenés követ, szintén PC-n szeptember 10.-én. Lesz még a játéknak next-gen változata is PS5-re és Xbox Series X-re, mely Ultimate Edition azonban még nem tudni mikor jön a globális koronavírus járvány miatt.

2020 év végén jön a digitális változat is, jövő év elején pedig a lemezes. Hogy ingyen felfrissít-e majd a játék PS5-ös és Xbox Series X változatra, ha már megvan jelen generációra a játék? Igen… de egy kis szépséghibája azért van a dolognak, ugyanis csak az Ultimate Edition frissül majd ingyen, az alap verziója a játéknak nem.

Az Ultimate Edition megjelenése a Steam-en egybeesik a második és utolsó Control kiegészítő megjelenésével, amely beleszövi a játékot az Alan Wake univerzumba. Ez a kapcsolat a két játék között nem lesz egyedi a Remedy szerint, akik azt mondják, hogy következő játékuk egy univerzumban játszódik majd a Control-al és az Alan Wake-el.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu